Antena Căutare

Vremea 3 august. Meteorologii anunță modificări de ultimp oră. Vremea aduce surprize neașteptate!

Vremea va fi in general frumoasa in jumatatea nordica a tarii, in timp ce in sud-vest si in sud-est local vor cadea unele averse slabe de ploaie, indeosebi in cursul dupa-amiezii. Potrivit ANM, vântul va sufla moderat in sud-estul tarii si slab, cel mult slab pana la moderat in restul teritoriului.

Maximele termice vor urca la pranz pana spre 26-31 de grade Celsius in Transilvania si Maramures (cu cele mai scazute valori asteptate in depresiunile din estul Transilvaniei), 30-35 de grade in Banat si Crisana, 27-32 de grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea si 24-29 de grade in Moldova.

Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi! Mai multe județe vor fi lovite de FURTUNI PUTERNICE! Vezi zonele afectate

Prognoza meteo 3 august București

Vremea în Capitală va fi frumoasă. Norii se vor risipi, iar soarele își va intra total în drepturi. Temperaturile vor crește depășind pragul de 30 de grade în jurul prânzului. Temperaturile minime înregistrate pe parcursul zilei de 3 august vor fi de 18 grade Celsius.

Prognoza meteo 3 august litoral

O să avem o zi caldă şi frumoasă, dar cu vânt destul de insistent. Temperaturile urcă spre 29 de grade, iar după prânz reapare disconfortul termic. Pe înserat apar ceva înnorări, dar sunt slabe şanse de ploaie, iar vântul mai are unele porniri.

Urmează să pleci în vacanță? Grijă mare! Va fi cod ROȘU de CANICULĂ într-o destinație turistică populară! Pentru românii care locuiesc acolo urmează un adevărat CALVAR

Prognoza meteo 3 august munte

Vremea se îmbunează. Avem soare în prima parte zilei, dar către seară mai vin câteva ploi zgomotoase prin Munţii Banatului şi în vestul Carpaţilor Meridionali.

Sâmbătă prindem atmosferă plăcută, ploi sporadice la apropierea serii şi temperaturi în creştere.

Este COD GALBEN de ploi şi fenomene meteo extreme. Zonele afectate!... Vremea în București pentru 24 august 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x