Antena Căutare

Vremea în București 12 martie. ANM, actualizare prognoză meteo specială

Vremea in Bucuresti 12 martie 2019. Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a actualizat prognoza meteo speciala pentru Capitala. Citesti prognoza meteo completa pentru ziua de astazi.

Vremea în București 12 martie 2019. Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a actualizat prognoza meteo specială pentru Capitală. Citești prognoza meteo completă pentru ziua de astăzi.

Marți îndeosebi în prima parte a zilei va plouă pe arii extinse în sud și în est, unde local se vor mai acumula cantități de apă de până la 10-15 mm. În noaptea de luni spre marți, trecător în zonele de deal din Oltenia și vestul Munteniei, precipitațiile se vor transformă în lapoviță și ninsoare, însă Vremea.ro nu așteptată depunerea unui strat consistent de zăpadă. Vântul va suflă tare în sud-estul țării și moderat în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor situa în general între 2 și 7 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), 7-12 grade în Banat, Crișana și Oltenia și 5-10 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea la munte se va răci ușor, iar media temperaturilor maxime se va apropia de 0 grade. În intervalul 11-12 martie sunt așteptate precipitații sub formă de ninsoare. Temperaturile minime se vor încadra între -6 și 0 grade Celsius.

Vremea în București. ANM, prognoză meteo specială

12.03.2019 ORA 10 - 12.03.2019 ORA 20

Cerul va fi noros și temporar până spre orele prânzului se vor semnala precipitații slabe sub formă de ploaie și lapoviţă. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în prima parte a zilei, când la rafală se vor atinge viteze în general de 36 km/h. Temperatura maximă va fi de 8...9 grade

ANM, avertizare meteo. Vremea 12 martie 2019... Vremea 12 martie-8 aprilie 2019. ANM, actualizare estimări meteo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x