Antena Căutare

Vremea în București 10 octombrie 2018. Temperaturi ridicate

Vremea in Bucuresti 10 octombrie 2018. Prognoza meteo in Bucuresti pentru miercuri, 10 octombrie. Se anunta temperaturi ridicate pentru aceasta perioada a anului, atat pentru Bucuresti, cat si pentru restul tarrii. Iata cum va fi vremea miercuri, 10 octombrie.

Vremea în București 10 octombrie 2018. Prognoza meteo în București pentru miercuri, 10 octombrie. Se anunță temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului, atât pentru București, cât și pentru restul țării. Iată cum va fi vremea miercuri, 10 octombrie.

Potrivit vremea.ro, miercuri(10 octombrie) vremea va continuă să fie frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioada a anului în cea mai mare parte a teritoriului. În jumătatea estică își vor face apariția unii nori de altitudine joasă, dar din aceștia nu vor cădea precipitații. Vântul va suflă moderat în estul Dobrogei și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 19 și 23 de grade în Transilvania și Maramureș, 22-27 de grade în Banat și Crișana, 20-25 de grade în Oltenia și Muntenia și 17-22 de grade în Dobrogea și Moldova, cu mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul Moldovei și în vestul Dobrogei.

Vremea pe 7 zile. Află cum va fi vremea săptămâna aceasta, unde se încălzește și când​

Prognoza meteo în București pe 10 octombrie

Vremea în București, miercuri 9 octombrie, va fi deosebit de frumoasă, iar cerul va fi înnorări trecătoar. Temperaturile maxime pe timpul zilei se vor apropia de 22°C, iar pe timpul nopții valoarea minimă va fi de 10°C. Vântul va adia cu o briza ușoară, având viteza de 8 km/h din directia NE, iar presiunea atmosferica va fi de 767 mm Hg. Miercuri , 9 Octombrie cerul va fi înnorat, șansele de precipitatii sunt 0 %.

Vremea 10 octombrie. Meteorologii anunță vreme deosebit de caldă pentru această perioadă... Avertizare meteo IMEDIATĂ: Codul GALBEN se prelungește. Locuitorii din zona vizată trebuie să își ia măsuri de precauție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x