Vremea în București 11 septembrie 2018. Cer înnorat și caniculă

Vremea în București pentru marți, 11 septembrie, anunță o atmosferă deoseit de caldă. Prognoza meteo aduce temperaturi ridicate în toate regiunile țării.

vreme bucuresti 11 septembrie 2018

Vremea în București pentru marți, 11 septembrie, anunță o atmosferă deoseit de caldă. Prognoza meteo aduce temperaturi ridicate în toate regiunile țării.

Iată că vremea de toamnă se lasă așteptată la București! Ce anunță prognoza meteo vremea.ro pentru ziua de marți, 11 septembrie 2018.

Prognoza meteo pe 4 saptămâni. Vremea 10 septembrie - 8 octombrie​

Vremea în București 11 septembrie 2018

Chiar dacă cerul prezintă înnorări pe tot parcursul zilei, la București avem parte de o vreme de vară, deosebit de caldă. Caniculă continuă este fenomenul înregistrat în Capitală. Temperaturile maxime și cele minime se vor încadra între 27°C și 15°C, iar vântul va sfula slab dinspre NV, între 10 şi 15 km/h. Șansele să plouă la București sunt minime, iar căldurile vor atinge punctul maxim sâmbătă, când se vor înreegistra 31 de grade în Capitală.

Vremea România, 11 septembrie 2018

Marți izolat în Moldova, Carpații Orientali și în sud-est vor mai există conditi pentru producerea unor averse slabe de ploaie, în timp ce în restul țării cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla moderat în Moldova și Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor țării.

Temperaturile maxime vor fi aproape identice cu cele de luni se vor încadra în general între 21 și 26 de grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Transilvaniei), 23-38 de grade în Banat și Crișana, 25-30 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 20-25 de grade în Moldova.

Ultimele știri