Antena Căutare

Vremea în București 13 martie 2019. Cresc temperaturile în Capitală

Vremea in Bucureati 13 martie. Prognoza meteo pentru miercuri anunta o ameliorare a vremii in Capitala. Citeste prognoza meteo completa pentru 13 martie 2019.

Vremea în București 13 martie. Prognoza meteo pentru miercuri anunță o ameliorare a vremii în Capitală. Citește prognoza meteo completă pentru 13 martie 2019.

Miercuri vremea se va ameliora că aspect peste tot, doar în vestul extrem spre seară fiind așteptate unele înnorări și câteva ploi slabe izolate. Vântul va suflă moderat în Crișana și în sudul litoralului, în timp ce în restul țării acesta va fi mai mult slab. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 4 și 9 grade în Transilvania și Maramureș, 9-14 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 6-10 grade în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul regiunii.

Dimineață izolat în depresiunile din estul Transilvaniei temperaturile minime vor coborî ușor sub pragul de -10 grade Celsius – datorită degajării cerului de nori și a domolirii vântului se vor crea inversiuni termice temporare(vremea.ro)

Vremea în București. Meteo 13 martie 2019

Vrema în București se ameliorează atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Valorile termice diurne vor ajunge la o maximă de 10-11 garde Celsius.Precipitațiile vor lipsi cu desăvârșire, iar vântul va sufla ușor. Pe timpul nopții temperaturile scad până la 4 grade Celsius.

Vremea 13 martie 2019. Temperaturi minime de -10 garde Celsius... Vremea va fi foarte caldă până pe 8 aprilie. Temperaturile ajung din nou la 20 de grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x