Antena Căutare

Vremea în București 15 noiembrie 2018. Vremea va fi rece în Capitală

Vremea în București 15 noiembrie 2018. Meteorologii anunță temperaturi mai scăzute decât în intervalul precedent. Ploile se pot transforma trecător în lapoviță și ninsoare.

Vremea în București 15 noiembrie 2018. Meteorologii anunță temperaturi mai scăzute decât în intervalul precedent. Ploile se pot transforma trecător în lapoviță și ninsoare.

Iarna cumplită în 2018-2019! Temperaturi extreme, ger și viscol în noiembrie, decembrie si ianuarie

Joi vremea se va răci ușor în partea vestică a teritoriului. Pe arii extinse în Moldova, Transilvania, Dobrogea și Muntenia vor cădea precipitații predominant sub formă de ploaie, iar la munte va ninge, conform prognozelor Vremea.ro. Cantitățile de apă vor fi reduse, doar în zonele montane și în sudul Munteniei urmând să se acumuleze până la 10 mm. La munte vor continuă ninsorile și se va mai depune un strat subțire de zăpadă. Unele ploi slabe izolate vor ajunge și în vestul țării, însă doar spre seară. Vântul va suflă moderat în nord-vestul extrem al țării și pe litoral, în timp ce în restul teritoriului acesta va fi mai mult slab. Temperaturile maxime se vor situa în general între 5 și 10 grade în Transilvania și Maramureș, 10-15 grade în Banat, Crișana și Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în Lunca Dunării), 8-13 grade în Muntenia și Dobrogea și 5-10 grade în Moldova.

Avertizare ANM: Se vor înregistra temperaturi mult mai mici decât cele normale​

Meteo București 15 noiembrie 2018

Conform prognozei de la ANM, în Capitală vremea va fi rece, cerul va fi noros şi temporar vor cădea precipitaţii slabe, sub formă de ploaie, dar trecător posibil şi lapoviţă sau fulguială. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura aerului va avea valori mai scăzute decât în intervalul precedent, respectiv o maximă de 4-5 grade şi minima de -2-0 grade. Presiunea atmosferica va continua să crească.

Meteo 15 noiembrie. Temperaturile scad în toată țara. Unde va ninge... Meteo. Ninsori și temperaturi negative, de azi! Cum va fi vremea până vineri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x