Căutare Live

Vremea în București 17 octombrie 2018. Temperaturi ridicate în Capitală

Vremea in Bucuresti 17 octombrie 2018. Inca o zi cu temperaturi ridicate in Capitala. Bucurestenii se vor bucura de vreme frumoasa si cer senin pe tot parcursul zilei. Prognoza meteo pentru Bucuresti pe 17 octombrie 2018.

Vremea în București 17 octombrie 2018. Încă o zi cu temperaturi ridicate în Capitală. Bucureștenii se vor bucura de vreme frumoasă și cer senin pe tot parcursul zilei. Prognoza meteo pentru București pe 17 octombrie 2018.

Vremea România 17 octombrie 2018

Potrivit vremea.ro, miercuri cerul va fi variabil spre mai mult senin în toate regiunile României. Vântul va suflă slab până la moderat în jumătatea estică a țării și mai mult slab în cea vestică. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 20 și 25 de grade Celsius în toată țară, cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului, iar cele mai scăzute pe litoral și în Delta Dunării.

Vremea București 17 octombrie 2018

Vreamea în București, miercuri, va fi una cu temperaturi ridicate, temperatura maximă anunțată fiind de 23°C. Șansele de pecipitații pe timpul zilei sunt de 0%. În schimb, pe timpul nopții, meteorologii anunță că bucureștenii vor avea parte de temperaturi minime de până la 10°C, iar șansele de precipitații anunțate sunt de 10%.

Meteorologii au anunțat: Vom avea parte de o zi cu vreme ANORMALĂ. Vezi ce temperaturi se vor înregistra... Meteo 17 octombrie 2018. Prognoza meteo pentru miercuri în România...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri