Antena Căutare

Vremea în București 19 septembrie. Când scad temperaturile la de 10 grade Celsius

Vremea în București 19 septembrie 2018 va fi frumoasa. Cand sunt prognozate valori minime de 10 grade Celsius.

Vremea în București 19 septembrie. Când scad temperaturile la de 10 grade Celsius
vremea in bucuresti 19 septembrie

Vremea în București pentru data de 19 septembrie 2018 aduce temperaturi ridicate. Prognoza meteo vă recomandă să vă bucurați de cât mai ține căldura. Iată cand vin valori minime de 10 grade Celsius.

Vremea pe zile. De când se schimbă radical vremea și când vine frigul

Vremea în octombrie! Prognoza meteo pentru luna octombrie 2018

Potrivit Vremea.ro, miercuri vremea va continuă să fie frumoasă peste tot, fără șanse de precipitații pe niciunde în țara. Vântul va suflă slab până la moderat în jumătatea sudică și slab în cea nordică. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 24 și 29 de grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 26-31 de grade în Banat, Crișana și Oltenia și 24-29 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Prognoza meteo București, 19 septembrie 2018

Potrivit vremea ido, În Capitală va fi deosebit de frumoasă, cu cer în mare parte senin și fără șanse de precipitații. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 26°C și 12°C, iar vântul va fi varaiabil. Vremea se va menține călduroasă pe tot parcursul săptămânii, urmând ca de săptămâna viitoare să intre într-un proces de răcire. Temperaturile vor scădea de marți, 21 septembrie, cu peste șase grade, minima atingând 10 grade Celsius, iar cele maxime nu vor depăși 20 de grade Celsius la amiază.

Vremea 19 septembrie. Prognoza meteo cu temperaturi ridicate. Cât ține căldura... Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi! Este COD GALBEN de ceață în mai multe localități...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x