Antena Căutare

Vremea în București 2 noiembrie 2018. Prognoza meteo anunță vreme caldă

Vremea în București din 2 noiembrie 2018 se anunță extrem de călduroasă. Prognoza meteo pentru București aduce o creștere de temperaturi cu 2-3 grade Celsius față de ziua percedentă. Cât de cald va fi vineri, 2 noiembrie, în Capitală. 

Vremea în București 2 noiembrie 2018. Prognoza meteo anunță vreme caldă
vremea in bucuresti 2 noiembrie 2018

Vremea în București din 2 noiembrie 2018 se anunță extrem de călduroasă. Prognoza meteo pentru București aduce o creștere de temperaturi cu 2-3 grade Celsius față de ziua percedentă. Cât de cald va fi vineri, 2 noiembrie, în Capitală.

Potrivit vremea.ro, vineri vremea va fi deosebit de caldă în toată țara, cu un cer mai mult noros în sud și est și variabil în rest. În prima parte a zilei cu totul izolat se vor semnala unele ploi slabe în vestul extrem al teritoriului. Vântul va sufla moderat în nord-estul Moldovei și mai mult slab în restul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 21 și 26 de grade Celsius în mare parte din țară, cu excepția Dobrogei și a Moldovei, unde acestea se vor încadra între 18 și 23 de grade. Cel mai „răcoare” va fi în nordul extrem al Moldovei, iar cel mai cald în Banat.

Citește și prognoza meteo în noiembrie 2018

Vremea în București, 2 noiembrie 2018

Potrivit vremea ido, cerul se menține parțial noros pe timpul zilei, însă prognoza meteo anunță că temperaturile mai cresc cu trei grade față de ziua pecedentă. Vântul suflă în rafale de 31 km/h pe timpul zilei și în rafale de 23 km/h pe timpul nopții. Prognzoza meteo la București, 2 noiembrie anunță temperaturi maxime de 19°C și minime de 9°C. Temperaturile vor mai crește în weekend!

Prognoza meteo pentru luna noiembrie. Vremea cu temperaturi mici, lapoviță și ninsori... Avertizare IMEDIATĂ: Cod GALBEN de fenomene meteo EXTREME. Locuitorii din zona vizată trebuie să își ia măsuri de precau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x