Antena Căutare

Vremea în București 20 septembrie 2018. Ce anunță prognoza meteo

Vremea în București din 20 septembrie, chiar de Ziua Bucureștiului, va ține cu cei care îl sărbătoresc. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate care pot atinge chiar și 30 de grade Celsius.

Vremea în București 20 septembrie 2018. Ce anunță prognoza meteo
vremea in bucuresti 20 septembrie 2018

Vremea în București din 20 septembrie, chiar de Ziua Bucureștiului, va ține cu cei care îl sărbătoresc. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate care pot atinge chiar și 30 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru săptămâna 17- 23 septembrie

Vremea.ro, Joi cerul se va menține senin în toată țara. Vântul va suflă slab până la moderat în sudul litoralului și slab în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 25-30 de grade Celsius la nivelul aproape întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei și în extremitatea nordică a Moldovei, iar cele mai ridicate în sudul Banatului și al Olteniei.

Vremea în București 20 septembrie

Vremea ține cu bucureștenii de Ziua Bucureștiului 20 septembrie 2018. Potrivit vremea ido, cerul se menține în mare parte senin cu temperaturi ce pot depăși 27°C și pot atinge chiar 30 de grade Celsius. Vântul suflă moderat și nu sunt șanse să plouă. Pentru cei care așteaptă toamna în București, mai trebuie să aștepte o vreme. Noaptea, valorile termice în București scad până la 12°C.Temperaturile continuă să crească până la finalul săptămânii, după care urmează un val de răcire.

Celor care nu vor sta în casă într-o zi de sărbătoare pentru capitala României, care împlinește 559 de ani de la prima atestare istorică, le reamintim că Zilele Bucureștiului continuă cu o serie de spectacole inedite la care intrarea este gratis: spectacole de muzică la care sunt invitați să întrețină atmosfera artiști precum Gheorghe Zamfir, Rod Stewart, dar și evenimente de culoare în parcurile din București. În plus, fântânile arteziene din centrul Bucureștiului se vor redeschide joi, 20 septembrie, Ziua Bucureștiului 2018.

Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi! Mare atenție, șoferi! Este Cod GALBEN de ceață în două județe... Meteo 20 septembrie. Toamna aduce temperaturi de 30 de grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x