Antena Căutare

Vremea în București 21 martie. Prognoza meteo pentru Capitală

Vremea in Bucuresti 21 martie. Prognoza meteo pentru Capitala anunta vreme frumoasa si temperaturi normale pentru aceasta peroioada a anului. Afla cum va fi vremea maine in restul tarii.

Vremea în București 21 martie. Prognoza meteo pentru Capitală anunță vreme frumoasă și temperaturi normale pentru această peroioadă a anului. Află cum va fi vremea mâine în restul țării.

Joi 21 martie 2019, vremea se va menține normală termic, iar precipitațiile vor fi trecătoare și slabe.

Vremea în București 21 martie

În București, vremea va fi normală termică. Cerul va mai avea înfrângere în prima parte a zilei când, trecător, vă va ploua slab, apoi se va degaja. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 1 - 3 grade Celsius.

Meteo 21 martie

În prima parte a zilei va mai plouă slab cu totul izolat doar în Oltenia și în vestul Munteniei, în restul regiunilor cerul urmând să fie mai mult senin. Vântul va suflă moderat în nordul Moldovei și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte zone ale țării. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 10-15 grade în Moldova, Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 14-19 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, cel mai cald urmând să fie în sudul Olteniei.

Meteo București. Cum va fi vremea în București, prognoza pe 7 zile... Vremea 21 martie 2019. Temperaturi în creștere, maxime de 19 grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x