Antena Căutare

Vremea în București 21 noiembrie. Află cât de frig va fi în Capitală

Vremea in Bucuresti 21 noiembrie. In Capitala vremea va ramane mai rece decat temperaturile normale pentru aceasta perioada. Nici de precipitayii sub formă de ploie, lapovita si ninsoare nu vor scapa bucuresteni. Prognoza meteo pentru Capitala.

Vremea în București 21 noiembrie. În Capitală vremea va rămâne mai rece decât temperaturile normale pentru această perioadă. Nici de precipitații sub formă de ploie, lapoviță și ninsoare nu vor scăpa bucureșteni. Prognoza meteo pentru Capitală.

Ninsori și polei până joi! Vremea în București pe trei zile 19 - 21 noiembrie

Potrivit vremea.ro, miercuri ploile vor continua să cadă în aproape toată țara, însă de această dată în sudul țării acestea vor fi mai abundente, local urmând să se acumuleze până la 25-30 de mm. În același timp, stratul de zăpadă ce se va depune în cursul zilei de luni va fi o amintire, mai puțin în Moldova, unde acesta va mai rezista. Tot în Moldova precipitațiile vor mai fi și sub formă de lapoviță și ninsoare, îndeosebi în extremitatea nordică a regiunii. Vântul va sufla tare în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul țării. Temperaturile maxime se vor situa în general între 3 și 8 grade în Transilvania și Maramureș, 6-11 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 1-6 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în partea nordică a regiunii.

Meteo. Ger cumplit de 1 Decembrie, Ziua Națională a României

Prognoza meteo București, 21 noiembrie

Miercuri, în Capitală, temperaturile vor fi cuprinse între 2 și -1 grade Celsius, potrivit vremea.ido. Vântul va sufla, atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții, în rafale de 54 km/h. Nici miercuri Bucureștiul nu scapă de precipitații, șansele de ploie, anunțate de meteorologi sunt de 85%, iar precipitații vor fi de aproximativ 10 L/m².

Vremea rea face prăpăd! ANM a emis cod portocaliu de vânt puternic și ploi... Meteo 21 noiembrie 2018. Ger și ninsori în toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x