Căutare Live

Vremea București, prognoza specială ANM. Ninsori și ger miercuri, 21 noiembrie

ANM a actualizat prognoza meteo specială pentru municipiul București, în intervalul 20-21 noiembrie. Sunt așteptate temperaturi negative, lapoviță și ninsori. 

vremea in bucuresti

ANM a actualizat prognoza meteo specială pentru municipiul București, în intervalul 20-21 noiembrie. Sunt așteptate temperaturi negative, lapoviță și ninsori.

Vremea în București În intervalul 20 noiembrie, ora 12.30 – 21 noiembrie, ora 08

Vremea va fi închisă și rece. Spre seară va începe să plouă, posibil moderat cantitativ pe parcursul nopții – în jur de 5 l/mp. Trecător vor fi condiții de polei sau ghețuș. Vântul se va intensifica treptat spre seară și noaptea când la rafală se vor atinge viteze de până la 40...45 km/h.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -1...0 grade. în intervalul 21 noiembrie, ora 08 – 22 noiembrie, ora 08 Vremea se va menține închisă și rece, iar temporar va ploua, posibil însemnat cantitativ – în jur de 15 l/mp.

Spre sfârșitul intervalului vor fi posibile precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare, iar probabilitatea de polei sau ghețuș va fi ridicată. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări ziua când la rafală se vor atinge viteze de până la 45...50 km/h. Temperatura maximă va fi de 1... 2 grade, iar cea minimă în jur de - 1 grad.

Vremea rea a făcut prăpăd în țară, iar școlile continuă să se închidă. Nu mai puțin de opt unităţi de învăţământ din oraşul Galaţi au cursurile suspendate din cauza frigului, în condiţiile în care unităţile nu au încălzire. În alte trei instituţii şcolare elevii şi profesorii tremură de frig, orele de curs fiind scurtate.

Vin alte trei zile de ger şi ninsori! Temperaturile scad la minus 15 grade... Vremea 21 noiembrie. Prognoza meteo anunță ploi, ninsori și temperaturi scăzute...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x