Antena Căutare

Vremea în București 22 octombrie. Temperaturi scăzute pe timpul nopții

Vremea in Bucuresti 22 octombrie 2018. Pentru Bucuresti, meteorologii anunta temperaturi scazute pe timpul noptii. Afla cum va fi vremea in București si restul tarii pe 22 octombrie 2018.

Vremea în București 22 octombrie 2018. Pentru București, meteorologii anunță temperaturi scăzute pe timpul nopții. Află cum va fi vremea în București și restul țării pe 22 octombrie 2018.

Potrivit vremea.ro, luni vremea va fi încă destul de agreabilă, cu un cer variabil în toată țară. Doar în Oltenia și în estul Banatului în prima parte a zilei se vor semnala local câteva ploi slabe. Vântul va sufla moderat în sud-est și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 14 și 19 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 16-21 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 12-17 grade în Moldova.

Vremea în București 22 octombrie 2018

Luni, în București, cerul va fi înnorat pe timpul zilei. Temperaturile maxime, pe timpul zilei, vor fi de 18 grade celsius. Vântul va bate ușor, iar șansele de precipitații vor fi de 0%. Pe timpul nopții, meteorologii anunță temperaturi scăzute, de până la 5 grade celsius, cu cer senin și fără șanse de precipitații.

Vremea 22 octombrie 2018. Prognoza meteo pentru luni anunță ploi izolate... Ciclon polar pătrunde în România! Prognoza ANM: Se instalează iarna! Val de frig în toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x