Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Vremea în București 3 mai 2019. Temperaturile cresc în Capitală

Vremea în București se anunță deosebit de caldă, cu temperaturi peste media acestei perioade. Citește prognoza meteo completă pentru vineri, 3 mai 2019.

Vremea în București se anunță deosebit de caldă, cu temperaturi peste media acestei perioade. Citește prognoza meteo completă pentru vineri, 3 mai 2019.

Vineri vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor țării, însă instabilitatea atmosferica se va accentuă din nou în Transilvania, nordul Moldovei, Maramureș, Banat, Crișana și vestul Olteniei, unde pe spații relativ extinse vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină de mici dimensiuni.Potrivit prognozei Vremea.ro, izolat cantitățile de apa vor ajunge până la 15-20 de mm, îndeosebi în zonele montane. Vântul va suflă moderat în Crișana, Maramureș și Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa în general între 14 și 19 grade în Transilvania și Maramureș, 17-22 de grade în Banat și Crișana și 20-25 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, din nou cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în zonă Luncii Dunării.

Vremea în weekend-ul 3-5 mai 2019. Prognoza meteo anunță ploi cu caracter de aversă

Vremea în București 3 mai 2019

În Bucuresti, vremea va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu 9 km/h dinspre SV. Temperatura maximă, pe timpul zilei, se va situa în jurul valorii de 25 de grade Celsius, iar cea minimă pe timpul nopții va fi de 9 - 11 grade Celsius. Cerul se va menține senin, iar șansele de precipitații sunt scăzute.

Recomandari