Căutare Live

Vremea în București 30 ianuarie. Temperaturi de peste 10 grade Celsius

Vremea în București 30 ianuarie. Prognoza meteo pentru Capitală anunță temperaturi cuprinse între 10…12 grade Celsius. Află cum va fi vremea miercuri în București și în restul țării.

Vremea în București 30 ianuarie. Prognoza meteo pentru Capitală anunță temperaturi cuprinse între 10…12 grade Celsius. Află cum va fi vremea miercuri în București și în restul țării.

Miercuri în prima parte a zilei va plouă slab local în estul țării, iar după orele prânzului ploile vor migra treptat și către sud și centru, pe măsură ce bandă noroasă frontală va retrogradă ușor, însă în aceste din urmă regiuni precipitațiile se vor semnala pe spații ceva mai restrânse. În zonele deluroase din vestul Transilvaniei precipitațiile vor fi mixte, iar la munte la altitudini mai mari de 1500 de metri va ninge, însă nu este așteptată depunerea unui strat consistent de zăpadă. Vântul va suflă moderat în Dobrogea și în estul Bărăganului și mai mult slab în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 0 și 5 grade în Transilvania și Maramureș (din nou cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în nordul Transilvaniei, unde se va menține o ușoară inversiune termică datorată vântului slab), 2-7 grade în Banat, Crișana și Oltenia, 7-12 grade în Muntenia, 9-14 grade în Dobrogea, 0-5 grade în zonele nordice și centrale ale Moldovei și 5-10 grade în extremitatea sudică a regiunii, potrivit Vremea.ro.

La munte, miercuri vremea va fi în general închisă şi se vor semnala precipitaţii mixte în cea mai mare parte a zonei montane. Cantităţile de apă vor fi mai însemnate, în special în Carpaţii Meridionali, unde pe arii restrânse se vor acumula cantităţi de apă ce vor depăşi 15 l/mp, iar punctiform 20 l/mp. Vântul va avea intensificări temporare, în special pe creste. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Vremea 28-31 ianuarie. Temperaturi vor depăși 10 grade Celsius

Vremea în București, 30 ianuarie 2019

Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru București. Ziua de miercuri începe cu temperaturi mult mai calde decât în mod normal în această perioadă. Cerul va fi variabil, mai mult spre senin, dar în orele dimineţii vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 10…12 grade Celsius, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade Celsius. Vor fi posibile averse sporadice,

Vremea 30 ianuarie. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere... Atenționare de maximă importanță! Vor fi condiții meteo periculoase în această noapte! Județele afectate...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri