Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vremea în București: Avertizări meteo de furtuni și grindină până sâmbătă

Buletinul meteo ANM pentru București indică patru zile cu averse sub formă de furtuni, descărcări electrice și grindină. Capitala se află sub avertizare meteorologică de instabilitate atmosferică până sâmbătă, 1 iunie. Află temperaturi în București, dar și în alte orașe

vremea bucuresti

Buletinul meteo ANM pentru București indică patru zile cu averse sub formă de furtuni, descărcări electrice și grindină. Capitala se află sub avertizare meteorologică de instabilitate atmosferică până sâmbătă, 1 iunie. Află temperaturi în București, dar și în alte orașe

Avertizările meteo de furtuni și grindină emise de ANM până la data de 1 iunie 2019 sunt valabile atât pentru București, dar și pentru alte regiuni din România. În acest interval de prognoză codul galben de instabilitate atmosferică va aduce averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și grindină. Zonele în care apar aceste fenomene meteorologice în următoarele patru zile sunt: regiunile vestice, sud-vestice, nordice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte. De asemenea, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...50 l/mp.

Vremea în București. Buletin meteo ANM 28 mai-1 iunie

Marți (28 mai) și miercuri (29 mai), vremea va fi caldă, iar în cursul serilor și la începutul nopților probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice – intensificări ale vântului, posibil vijelie, descărcări electrice și averse, va fi în creștere. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 și 16 grade.

Joi (30 mai) și vineri (31 mai) instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și posibil grindină. Temperaturile maxime vor fi de 29, respectiv 26 de grade, iar cele minime de 15...17 grade.

Buletin meteo: temperaturi în marile orașe din România

În ce privește temperaturile în România, prognoza meteo indică valori termice ridicate în România. Află, mai jos, temperaturile de marți și de miercuri în marile orașe.

Brașov: 25 grade
Oradea: 23 grade
Constanța: 21 grade

Suceava: 25 grade
Baia Mare: 23 grade
Cluj-Napoca: 26 grade
Pitești: 27 grade
Sibiu: 26 grade
Iași: 27 grade
Galați: 27 grade
Arad: 23 grade
Ploiești: 27 grade
Timișoara: 24 grade
Craiova: 29 grade
Drobeta-Turnu Severin: 26 grade
Giurgiu: 31 grade.
Târgu Mureș: 28 grade

Buletin meteo temperaturi miercuri în România

Brașov: 24 grade
Oradea: 17 grade

Constanța: 26 grade
Suceava: 23 grade
Baia Mare: 22 grade
Cluj-Napoca: 24 grade
Pitești: 26 grade
Sibiu: 23 grade
Iași: 27 grade
Galați: 30 grade
Arad: 24 grade
Ploiești: 27 grade
Timișoara: 24 grade
Craiova: 27 grade
Drobeta-Turnu Severin: 26 grade
Giurgiu: 29 grade.
Târgu Mureș: 25 grade

Recomandari