Căutare Live

Vremea în București 5 septembrie 2018. Furtuni cu fulgere

Meteorologii au anunaț cum va fi vremea miercuri în București, 5 septembrie 2018.

vremea bucuresti 5 septembrie 2018

agenda.ro

Meteorologii au anunaț cum va fi vremea miercuri în București, 5 septembrie 2018. Locuitorii Capitalei vor avea parte de o vreme nu tocmai pe gustul lor: sunt anunțate ploi, așadar umbrela devine elementul cheie al zilei.

Prognoza meteo în următoarele 2 săptămâni

Prognoza meteo pentru săptămâna 3 – 9 septembrie

Vremea 5 septembrie în România

Temperaturile mai scad cu un grad față de ziua precedentă, urmând ca valorile termice să se stabilizeze la 28 de grade Celsius. Iată, mai jos, prognoza zilei, pe larg!

Vremea 5 septembrie la București

Meteorologii anunță furtuni cu fulgere în formare în după-amiza zilei de 5 septembrie 2018, la București. Ploile sunt prognozate și pe timpul nopții, iar șansele de precipiații sunt ridicate. Vântil va sufla moderat dinspre NNV cu o viteză între 10 şi 15 km/h. Temperaturile maxime și cele minime la Bucuresti se vor încadra între 27°C și 16°C. Ploile prezintă risc de inundații - se vor strânge 2 l/m² pe timpul zilei și 1 l/m² pe timpul nopții. Ploile se vor opri temporar, urmând să revină în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Vremea 5 septembrie. Prognoza meteo cu ploi violente, inundatii... Cod galben de furtuni violente și inundații! Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri