Antena Căutare

Vremea în București 7 martie. Prognoza meteo anunță vreme frumoasă în Capitală

Vremea in Bucuresti. Prognoza meteo, pentru ziua de 7 martie 2019, anunta vremea frumoasa si deosebit de calda in Capitala. Citeste previziunile meteo complete pentru ziua de joi.

Vremea în București. Prognoza meteo, pentru ziua de 7 martie 2019, anunță vremea frumoasă și deosebit de caldă în Capitală. Citește previziunile meteo complete pentru ziua de joi.

Potrivir vremea.ro, joi vremea va fi frumoasă în toată țară și deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii martie. Vântul va suflă moderat spre tare în Banat, Crișana, vestul Transilvaniei, Moldova, Bărăgan și Dobrogea și cel mult moderat în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 14-19 grade în Transilvania și Maramureș, 18-23 de grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului) și 15-20 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

ANM, actualizare estimări meteo. Vremea 5 martie-1 aprilie

La munte cerul va fi temporar noros şi, mai ales în cursul zilei, se vor semnala precipitaţii mixte, ce vor favoriza depuneri de polei, în Carpaţii Occidentali şi Orientali şi pe arii restrânse în cei Meridionali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste.

Vremea în București. Prognoza meteo 7 martie 2019

Vremea în București va fi în mare parte frumoasă, cu cer parțial noros, iar temperaturile maxime se vor încadra în jurul valorii de 14 grade Celsius. Dimineață temperaturile se vor încadra între 8-9 grade, iar nopatea valorile termine vor coborâ până la 2 grade Celsius.

Vremea 7 martie 2019. Temperaturi maxime de peste 20 de grade Celsius... Meteo 7 martie. Vești bune de la meteorologi. Cum va fi vremea joi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x