Antena Căutare

Meteo 7 martie. Vești bune de la meteorologi. Cum va fi vremea joi

Meteo 7 martie 2019. Meteorologii au vesti foarte bune pentru ziua de joi. Vremea se anunta deosebit de calda in majoritatea zonelor, temperaturile maxime ajungand chiar pana la 23 de garde celsius, in unele regiuni. Afla cum va fi vremea in Bucuresti si la munte.

Meteo 7 martie 2019. Meteorologii au vești foarte bune pentru ziua de joi. Vremea se anunță deosebit de caldă în majoritatea zonelor, temperaturile maxime ajungând chiar până la 23 de garde celsius, în unele regiuni. Află cum va fi vremea în București și la munte.

Potrivir vremea.ro, joi vremea va fi frumoasă în toată țară și deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii martie. Vântul va suflă moderat spre tare în Banat, Crișana, vestul Transilvaniei, Moldova, Bărăgan și Dobrogea și cel mult moderat în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 14-19 grade în Transilvania și Maramureș, 18-23 de grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului) și 15-20 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Meteo 7 martie. Vremea în București

Vremea în București va fi în mare parte frumoasă, cu cer parțial noros, iar temperaturile maxime se vor încadra în jurul valorii de 14 grade Celsius. Dimineață temperaturile se vor încadra între 8-9 grade, iar nopatea valorile termine vor coborâ până la 2 grade Celsius.

Meteo 7 martie. Vremea la munte

Cerul va fi temporar noros şi, mai ales în cursul zilei, se vor semnala precipitaţii mixte, ce vor favoriza depuneri de polei, în Carpaţii Occidentali şi Orientali şi pe arii restrânse în cei Meridionali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste.

Vremea în București 7 martie. Prognoza meteo anunță vreme frumoasă în Capitală... Vin ploi abundente! Zonele din România în care se vor semnala precipitații însemnate cantitativ, iar temperaturile vor s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x