Antena Căutare

Vremea în București pe 8 septembrie 2018

Vremea în București pe 8 septembrie 2018 se anunță călduroasă, însă cerul va fi acoperit de nori.

Vremea în București pe 8 septembrie 2018
vremea in bucuresti 8 septembrie 2018

Vremea în București pe 8 septembrie 2018 se anunță călduroasă, însă cerul va fi acoperit de nori. Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă aduce o vreme în general frumoasă, cu cer variabil, cu unele averse și posibil descărcări electrice mai ales după-amiaza.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 30 de grade. În depresiuni, dimineaţa vor fi condiții de ceață.

Cum va fi vremea din 8 septembrie în România

Meteo 8 septembrie la București

În Capitală, cerul va fi parțial înnorat și există posibilitatea apariției ploilor atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Șansele sunt mici ca să plouă, ce-i drept, dar ele există, din cauza instabilității termice din ultima perioadă.

Temperaturile mai scad cu un grad în prima zi de weekend, urmând ca adevărata răcire a vremii să se producă duminică, în a doua zi de weekend. Sâmbătă, maximele și minimele termice se vor încadra între 27°C și 15°C, vântul suflă variabil dinspre S-E. Precipitațiile sunt semnalate pe timpul nopții și pot atinge 1 l/. Dumincă, temperaturle scad până la 25 de grade Celsius, iar ploile însoțite de descărcări electrice vor pune stăpânire pe București. Cum va fi vremea în prima zi de școală, 10 septembrie 2018.

Vremea 8 septembrie. Prognoza meteo anunță ploi. Cât scad temperaturile... Vremea 9 septembrie. Prognoza meteo Caniculă și furtuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x