Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vremea în București azi. Alertă meteo ploi torențiale, descărcări electrice

Vremea în București azi. Alertă meteo ploi torențiale, descărcări electrice în Capitală. Când scăpăm de ploi și ce anunță prognoza meteo ANM (Administrația Națională de Meteorologie).

vremea bucuresti azi

Vremea în București azi. Alertă meteo ploi torențiale, descărcări electrice în Capitală. Când scăpăm de ploi și ce anunță prognoza meteo ANM (Administrația Națională de Meteorologie).

Prognoza meteo în București anunță instabilitate atmosferică crescut. Capitala este sub alertă meteorologică de averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și posibil grindină.

Vremea în București azi, 31 mai 2019

Vineri (31 mai), instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și posibil grindină. Probabilitate pentru aceste fenomene va fi mai ridicată în a doua parte a zilei și în cursul nopții. Cantitatea estimată pentru acest interval este de 25...30 l/mp și izolat posibil 40...50 l/mp. Temperatura maximă va fi de 26...28 de grade, iar cea minimă va fi de 15...16 grade.

Vremea în București, 1 iunie

Sâmbătă (01 iunie), vremea se va menține instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate și, mai ales în primele ore ale zilei și, din nou, seara și noaptea, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă de 15...16 grade.

Vremea în București, 2 iunie

Duminică (02 iunie), vremea se va menține instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și condiții de grindină, cu o probabilitate mai mare de apariție după-amiaza, seara și la începutul nopții. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă de 15...17 grade.

Prognoza meteo specială în București anunță că ploile vor continua și săptămâna viitoare.

Recomandari