Antena Căutare

Vremea 31 mai 2019. Prognoza meteo: ploaie însoțite de descărcări electrice și izolat de grindin

Vremea ramane capricioasa si astazi. Prognoza meteo anunta ploi, sescarcari electrice, grindina si temperaturi in scadere. Meteo 31 mai 2019.

Vremea rămâne capricioasă și astăzi. Prognoza meteo anunță ploi, sescărcări electrice, grindină și temperaturi în scădere. Meteo 31 mai 2019.

Vineri(31 mai 2019) vremea va continuă să fie instabilă mai ales în cursul după-amiezii, pe spații extinse în toată țara urmând să cadă averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină. De asemenea, temperaturile vor marca o scădere cu 2-4 grade Celsius față de ziua de joi în cea mai mare parte a țării. Local, cantitățile de apa ce se vor acumula vor fi mai însemnate (până la 15-20 de mm), îndeosebi la munte. Vântul va suflă moderat în sudul Moldovei și în nordul Munteniei și mai mult slab în restul teritoriului. Meteo 31 mai 2019. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 17-22 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 20-25 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 17-22 de grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în zonă Obcinelor Bucovinei.

Citește și: Papa Francisc în România. Cum va fi vremea în București, Șumuleu-Ciuc, Iași, Blaj și Sibiu

Vremea în București 31 mai 2019. Instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și posibil grindină. Probabilitate pentru aceste fenomene va fi mai ridicată în a doua parte a zilei și în cursul nopții. Cantitatea estimată pentru acest interval este de 25...30 l/mp și izolat posibil 40...50 l/mp. Temperatura maximă va fi de 26...28 de grade, iar cea minimă va fi de 15...16 grade.

Surse: meteoromania.ro, vremea.ro

Citește și: Meteo România. Ce se întâmplă cu vremea în intervalul 27 mai - 24 iunie

ANM a emis Cod Portocaliu de averse torențiale în România! În ce zone e prăpăd!... Vremea în București azi. Alertă meteo ploi torențiale, descărcări electrice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x