Antena Căutare

Vremea în București pe 12 octombrie. Cer senin și temperaturi ridicate

Vremea in Bucuresti pe 12 octombrie. Meteorologii anunta vreme frumoasa cu cer senin in Bucuresti. Maximele inregistrate vor fi in jurul valorii de 20 de grade celsius.

Vremea în București pe 12 octombrie. Meteorologii anunță vreme frumoasă cu cer senin în București. Maximele înregistrate vor fi în jurul valorii de 20 de grade celsius.

Potrivit vremea.ro, chiar dacă în cursul după-amiezelor abaterile termice vor fi pozitive (și destul de consistente în acest sens), minimele termice se vor încadra în mare parte în media climatologică a perioadei, că urmare a inversiunilor termice nocturne datorate cerului senin și a vântului mai mult slab. În mod uzual, amplitudinile termice zilnice sunt importante în regim anticiclonic, iar perioada următoare nu va face excepție de la această regulă: îndeosebi în regiunile intracarpatice se vor înregistra amplitudini termice zilnice de până la 20-25 de grade Celsius.

Vremea în București pe 12 octombrie 2018

Vineri, 11 Octombrie cerul va fi senin iar șansele de precipitații sunt 0 %. În București ,Vineri, temperatura minimă va fi de de 12 ºC și maximă de 20 ºC Vântul va adia cu o briză ușoară, având viteza de 7 km/h din direcția E, iar presiunea atmosferică va fi de 762 mm Hg

Vremea 12 octombrie. Se menține vremea frumoasă și caldă în toată țara... Avertizare IMEDIATĂ: Cod GALBEN de fenomene meteo EXTREME. Locuitorii din zona vizată trebuie să își ia măsuri de precau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x