Antena Căutare

Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturi de peste 30 de grade

Vremea în București. Prognoza meteo pe 7 zile arată că vremea va fi caldă, cu temperaturi de peste 30 de grade.

Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturi de peste 30 de grade
Vremea in Bucuresti

Vremea în București. Prognoza meteo pe 7 zile arată că vremea va fi caldă, cu temperaturi de peste 30 de grade.

Vremea va continua să se încălzească în București în următoarea săptămână, însă în continuare vor fi ploi și descărcări electrice în majoritatea zilelor.

Vremea în București – Prognoza meteo pentru miercuri, 5 iunie

Vremea în București mâine. Pentru ziua de miercuri, prognoza meteo arată vreme instabilă în București. Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade. Sunt șanse mari să plouă, mai ales după-amiază, când sunt anunțate furtuni și descărcări electrice.

Vremea în București – Prognoza meteo pentru joi, 6 iunie

Vremea în București poimâine. Pentru ziua de joi, prognoza meteo arată în București, maxime de 26 de grade Celsius și minime 15 grade. Cerul va fi mai mult înnorat, pe tot parcursul zilei, posibil să fie și ploi slabe cantitativ.

Vremea în București – Prognoza meteo pentru vineri, 7 iunie

Vineri, vremea în București se mai încălzește cu câteva grade, maximele ajungând la 28 de grade Celsius, iar minima va fi de 18 grade. Cerul va fi în continuare înnorat, dar șansele de ploaie sunt scăzute. Pe timpul nopții este posibil însă să fie furtună și descărcări electrice.

Vremea în București – Prognoza meteo pentru sâmbătă, 8 iunie

Ziua de sâmbătă va fi una de vară veritabilă cu temeperaturi maxime de 30 de grade și șanse scăzute de ploi, mai ales în a doua parte a zilei. Dimineața este însă posibil să fie câteva ploi de scurtă durată.

Vremea în București – Prognoza meteo pentru duminică, 9 iunie

Și duminica vremea va fi caldă, temeperaturile vor fi în jur de 29 de grade maxim. Nu scăpăm însă definitiv de ploi, izolat fiind semnalate furtuni și descărcări electrice.

Vremea în București – Prognoza meteo pentru luni, 10 iunie

Prognoza meteo pentru luni arată că scăpăm de ploi, chiar dacă vor mai fi înnorări temporare. Temepraturile maxime vor fi în jur de 29 de grade Celsius, iar cele minime de 18 grade.

Vremea în București – Prognoza meteo pentru marți, 11 iunie

Marți va fi destul de cald pentru această perioadă de an, temeparturile maxime atingând 30-31 de grade Celsius, iar cele minime 18 grade. Ploile însă își vor face din nou apariția, mai ales în a doua parte a zilei, când vor fi posibile și descărcări electrice.

Citește și: Vremea de Rusalii 2019. Ce anunță prognoza meteo iunie 2019 în România

ANM, avertizare de vreme rea în România: Cod portocaliu de ploi torențiale extins până joi... Cod galben de ploi torenţiale şi vijelii, în cea mai mare parte a ţării. Cod portocaliu în 11 judeţe din Moldova şi nord...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x