Antena Căutare

Vremea 12 aprilie 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi în scădere

Vremea se menține mohorâtă pe tot parcursul zilei de 12 aprilie 2019. În toată țara sunt așteptate ploi pe suprafețe extinse, iar temperaturile vor fi în scădere.

Vremea se menține mohorâtă pe tot parcursul zilei de 12 aprilie 2019. În toată țara sunt așteptate ploi pe suprafețe extinse, iar temperaturile vor fi în scădere.

Prognoza meteo pentru ziua de vineri anunță cantitățile de apă vor fi mai însemnate și se vor putea acumula 15 – 20L/mp2. Vremea va fi instabilă și va ploua în mare parte a țării. Precipitațiile se pot transforma în averse însoțite de descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprise între 8 și 19 grade Celsius.

Avertizare meteo ANM - 4 zile de ploi și furtuni în România! Când se încălzește

Vremea la munte 12 aprilie

În zona de munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte, iar vântul va avea intesificări, la fel ca în regiunile sudice. Media minimelor termice va scădea sub 0 grade. Între 12 și 14 aprilie există probabilitate de apariție temporară a unor cantități mai însemnate de apă, la nivel local.

Vremea în București. Meteo 12 aprilie

Vremea în București va fi în general închisă, iar precipitațiile sub formă de ploaie nu vor înceta să apară. Vântul va sufla moderat, iar temperatura maximă va fi în jurul valorilor de 16 – 17 grade Celsius. Minimele vor scădea până la 10 grade Celsius.

Vremea în București 12 aprilie 2019. Nu scăpăm nici vineri de ploi... Vremea în weekend 12 - 14 aprilie. Prognoza meteo: ploi și temperaturi sub valorile normale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x