Antena Căutare

Val de caniculă peste Europa! Vremea devine severă, temperaturi de 40 de grade

Vremea va deveni caniculară în perioada 24-30 iunie, în mare parte din Europa. Prognoza meteo arată avertizări de vreme severă, cu temperaturi ce ating chiar și 40 de grade Celsius

Val de caniculă peste Europa! Vremea devine severă, temperaturi de 40 de grade Galerie
Vremea- Prognoza meteo- canicula

Vremea va deveni caniculară în perioada 24-30 iunie, în mare parte din Europa. Prognoza meteo arată avertizări de vreme severă, cu temperaturi ce ating chiar și 40 de grade Celsius.

Vremea va deveni caniculară săptămâna viitoare, în mare parte din Europa. Potrivit prognozei meteo, un val de caniculă va afecta mai ales partea de vest și centrul Europei, însă temperaturile extreme, cu valori situate între 35 și 38 de grade Celsius, pe alocuri chiar 40 de grade, se va extinde și în sud-estul Europei.

Vremea devine caniculară, începând de duminică

Valul de căldură va atinge Europa încă de duminică, când temperaturile vor fi, în unele regiuni, cu până la 16 grade mai ridicate decât este normal pentru finalul lunii iunie.

Astfel, în săptămâna 24-30 iunie, vremea va fi caniculară în mare parte din Europa, începând cu Spania, Germania și Franța, urmând ca mai apoi să se extindă. După-amiaza, temperaturile vor depși în mod frecvent 35 -38 de grade Celsius, în unele locuri atingând chiar și 40 de grade.

Val de caniculă peste Europa! Vremea devine severă, temperaturi de 40 de grade

Vremea - prognoza meteo

Potrivit specialiștilor, o astfel de vreme caniculară la sfârșitul lunii iunie va duce la doborârea recordului de temperaturi pentru această perioadă din an, în Europa.

Vremea în România. Prognoza ANM

Meteorologii ANM indică o vreme toridă pentru România, dar și manisfestări de instabilitate: Temperaturile vor depăși 32 grade C, furtuni și descărcări electrice.

Citește și: Vremea pe 2 săptămâni: Află prognoza meteo România 17 - 30 iunie 2019

Vremea în București. Prognoza meteo pe 7 zile: Caniculă, ploi și grindină

sursa: severe-weather.eu

Alertă meteo! Cod galben de fruturni puternice în mare parte din țară... Cod galben de furtună în Capilală. Meteorologii anunță vreme rea, cu ploi torențiale și posibil grindină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x