Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Val de caniculă peste Europa! Vremea devine severă, temperaturi de 40 de grade

Vremea va deveni caniculară în perioada 24-30 iunie, în mare parte din Europa. Prognoza meteo arată avertizări de vreme severă, cu temperaturi ce ating chiar și 40 de grade Celsius

Vremea- Prognoza meteo- canicula

Vremea va deveni caniculară în perioada 24-30 iunie, în mare parte din Europa. Prognoza meteo arată avertizări de vreme severă, cu temperaturi ce ating chiar și 40 de grade Celsius.

Vremea va deveni caniculară săptămâna viitoare, în mare parte din Europa. Potrivit prognozei meteo, un val de caniculă va afecta mai ales partea de vest și centrul Europei, însă temperaturile extreme, cu valori situate între 35 și 38 de grade Celsius, pe alocuri chiar 40 de grade, se va extinde și în sud-estul Europei.

Vremea devine caniculară, începând de duminică

Valul de căldură va atinge Europa încă de duminică, când temperaturile vor fi, în unele regiuni, cu până la 16 grade mai ridicate decât este normal pentru finalul lunii iunie.

Astfel, în săptămâna 24-30 iunie, vremea va fi caniculară în mare parte din Europa, începând cu Spania, Germania și Franța, urmând ca mai apoi să se extindă. După-amiaza, temperaturile vor depși în mod frecvent 35 -38 de grade Celsius, în unele locuri atingând chiar și 40 de grade.

Potrivit specialiștilor, o astfel de vreme caniculară la sfârșitul lunii iunie va duce la doborârea recordului de temperaturi pentru această perioadă din an, în Europa.

Vremea în România. Prognoza ANM

Meteorologii ANM indică o vreme toridă pentru România, dar și manisfestări de instabilitate: Temperaturile vor depăși 32 grade C, furtuni și descărcări electrice.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro