Antena Căutare

Vremea se dezlănțuie în România! Alertă meteo, ANM: ploi torențiale până vineri

ANM a emis un mesaj nou de vreme severa. Avertizarea meteo este valabila in intervalul 25 septembrie, ora 18:00 – 27 septembrie, ora 09:00. Vremea in Romanai. Află cum va fi vremea în București.

ANM a emis un mesaj nou de vreme severă. Avertizarea meteo este valabilă în intervalul 25 septembrie, ora 18:00 – 27 septembrie, ora 09:00. Vremea în Românai. Află cum va fi vremea în București.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un mesaj de nou de vreme severă în intervalul 25 septembrie, ora 18:00 – 27 septembrie, ora 09:00, anunțând ploi în general moderate cantitativ.

Vremea în România. Informare meteorlogică: În intervalul menționat temporar va ploua în toată țara. În cursul serii și al nopții de miercuri spre joi (25/26 septembrie), ploile se vor semnala îndeosebi în jumătatea de nord a teritoriului, pe parcursul zilei de joi (26 septembrie) va ploua în toate regiunile, apoi în special în sud-est, est și în zonele montane. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar în sudul și în estul țării trecător vor fi însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp, iar în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și zona Carpaților Orientali 30...40 l/mp.

Vremea în București 26 - 27 septembrie. ANM a emis o prognoză specială pentru Capitală: vremea va fi în geneal instabilă. Cerul va avea înnorări, temporar va ploua și cu caracter de aversă, iar ziua vor fi posibile și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

Citește și:

Veşti noi de la meteorologi! Cum va fi vremea în următoarele zile​

Prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni. Când vin ploile

Vremea 26 septembrie. Ploi și descărcări electrice în aproape toată țara... Se întoarce vara! ANM anunță că vremea se încălzește considerabil: Vor fi peste 28 de grade și soare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x