Antena Căutare

Zonele în care va ploua în noaptea de Înviere. Cum va fi vremea în seara în care luăm Sfânta Lumină venită de la Iersualim

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în noaptea de Înviere și în ce zone va ploua de Paște 2023. Pentru anumite zone din țară seara în care se ia Sfânta Lumină va fi ploioasă.

colaj de fotografii cu oameni care merg la inviere Galerie
Zonele în care va ploua în noaptea de Înviere. | Shutterstock.com

Specialiștii susțin că vremea din această perioadă, după ce am trecut de ninsori și fenomenele meteo nespecifice acestei perioade, se apropie de normal, în special în weekendul de Paște. Vor exista însă precipitații în anumite zone ale țării cu precădere dimineața și seara.

Vremea de Paște 2023. Temperaturile se situează în maximele obișnuite lunii aprilie în Săptămâna Patimilor, cu maxime chiar de 23 de grade în anumite zone ale țării, însă important de precizat faptul că zona de est a României este, în special, afectată de vremea mai puțin plăcută, precipitații și vânt îndeosebi.

Cum va fi vremea în noaptea de Înviere. În ce zonă din țară va ploua

Meteorologul Robert Manta a declarat pentru România TV: „Avem ploi în partea de est, vreme mai de toamnă, cu vânt, nimic foarte grav. În restul țării, vreme destul de bună, poate chiar și maxime de 19 grade. Săptămâna pe care am început-o (n.r Săptămâna Patimilor) decurge bine din punct de vedere meteorologic, temperaturi plăcute, avem și vești mai bune, maxime spre 23 de grade.

Weekendul de Paște ne prinde cu temperaturi tot de 23 de grade, însă dimineață și seară ne așteptăm să fie și câteva reprize de ploaie. Avem o săptămâna decentă din punct de vedere meteorologic.

Temperaturile vor fi normale pentru această perioade, între 15 și 20 de grade, și minimele sunt normale, minime pozitive în noaptea de Înviere”, a declarat Robert Manta pentru sursa citată.

Citește și: De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște 2023. Mulți credincioși nu cunosc adevăratul motiv

Cum va fi vremea de Paște 2023 și de 1 Mai. Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru zilele de sărbătoare

Oamenii încep să-și facă deja planuri, iar vremea este un aspect important care influențează deciziile cu privire la concedii, cumpărături și întâlniri. Îmbucurător, vin vești bune de la meteorologi, care anunță vreme frumoasă mai ales de Paște 2023.

Citește și: Trei zodii care își găsesc jumătatea până la Paște sau trec la o nouă etapă în relație. Ei au noroc în iubire în Săptămâna Mare

Săptămâna 17.04.2023 – 24.04.2023

Temperaturile medii vor fi uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în extremitatea de sud şi de sud-vest a ţării, precum şi la munte iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile extracarpatice, dar şi local deficitare în nord-vestul ţării, iar în rest se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval.

Săptămâna 24.04.2023 – 01.05.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sud-vestice, precum şi în cele nordice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 01.05.2023 – 08.05.2023

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă uşor excedentară în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Citește și: Cum va fi vara anului 2023 din punct de vedere meteorologic. Director ANM: ”Cu siguranță, o vară a extremelor!”

Vezi ştirile zilei pe observatornews.ro

Cod Galben de ploi abundente şi vânt puternic în România. Ce zone sunt cel mai puternic afectate... Prognoza meteo 13 aprilie 2023. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x