Antena Căutare

Alina Eremia, jurata „Next Star”, cel mai dulce pupic! Fanii: „Cum să nu te iubim când ne trimiți atâta dragoste?”

Alina Eremia a reușit să își uimească fanii cu ultima apariție, iar poza nu are nevoie de niciun comentariu! Jurata emisiunii „Next Star” a fost fotografiată în timp ce transmitea admiratorilor ei cel mai dulce pupic. De altfel, nu mai e o noutate că artista are o legătură extraordinară cu fanii, pe care-i ține a curent cu tot ceea ce i se întâmplă pe plan profesional și nu numai.

Alina Eremia a reușit să își uimească fanii cu ultima apariție, iar poza nu are nevoie de niciun comentariu! Jurata emisiunii „Next Star” a fost fotografiată în timp ce transmitea admiratorilor ei cel mai dulce pupic. De altfel, nu mai e o noutate că artista are o legătură extraordinară cu fanii, pe care-i ține a curent cu tot ceea ce i se întâmplă pe plan profesional și nu numai.

„Cum să nu te iubim când ne trimiți atâta dragoste?”, „Ești cea mai frumoasă!”, „Doamne, Doamne, te iubim!”, au fost numai câteva dintre comentariile la imaginea de mii de Like-uri.

Jurata emisiunii „Next Star” va reveni din toamnă la Antena 1, până atunci fiind ocupată cu multe concerte, antrenamente de fitness, proiecte și lecții de coregrafie.

De curând, Alina a declarat pentru o publicație că mama ei reprezintă pentru ea un adevărat model de frumusețe și că ea îi este cea mai bună prietenă.

Și noi o iubim pe Alina, mai ales atunci când ne transmite atâta bucurie!

Juratul Next Star, CRBL, un tată mândru: "Am o relație foarte bună cu Alessia!" Cum arată micuța!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x