Next Star

Ne revedem în curând!

Alina Eremia, jurata „Next Star”, cel mai dulce pupic! Fanii: „Cum să nu te iubim când ne trimiți atâta dragoste?”

 
+2 click pentru
galerie

Alina Eremia a reușit să își uimească fanii cu ultima apariție, iar poza nu are nevoie de niciun comentariu! Jurata emisiunii „Next Star” a fost fotografiată în timp ce transmitea admiratorilor ei cel mai dulce pupic. De altfel, nu mai e o noutate că artista are o legătură extraordinară cu fanii, pe care-i ține a curent cu tot ceea ce i se întâmplă pe plan profesional și nu numai.

„Cum să nu te iubim când ne trimiți atâta dragoste?”, „Ești cea mai frumoasă!”, „Doamne, Doamne, te iubim!”, au fost numai câteva dintre comentariile la imaginea de mii de Like-uri.

Jurata emisiunii „Next Star” va reveni din toamnă la Antena 1, până atunci fiind ocupată cu multe concerte, antrenamente de fitness, proiecte și lecții de coregrafie.

De curând, Alina a declarat pentru o publicație că mama ei reprezintă pentru ea un adevărat model de frumusețe și că ea îi este cea mai bună prietenă.

Și noi o iubim pe Alina, mai ales atunci când ne transmite atâta bucurie!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe