Antena Căutare

Campionul și-a găsit nașul! Cătălin Moroșanu își “ia bătaie” de la un copil de cinci ani care face kickboxing

Diseară, de la ora 20.30, în prima ediție a celui de-al șaptelea sezon “Next Star”, vine Nick Angelo, un copil de cinci ani, care face kickboxing de performanță.

Diseară, de la ora 20.30, în prima ediție a celui de-al șaptelea sezon “Next Star”, vine Nick Angelo, un copil de cinci ani, care face kickboxing de performanță.

Nick este singurul român care face performanță în kickboxing la vârsta lui”, precizează prezentatorul Dan Negru.

Pe ringul amenajat pe scenă special pentru el, puștiul – care a început antrenamentele pentru acest sport acum doi ani - va face o demonstrație de kickboxing, în prezența antrenorului său, Adrian Mihai, a unor ring-announceri ai competițiilor de gen și a invitatului special, Cătălin Moroșanu. Iar momentul său va fi unul spectaculos.

Ai fost ca o adevărată fiară în ring, ai fost determinat și concentrat”, apreciază Alina Eremia de la masa juriului. De altfel, la un moment dat, chiar și invitatul special Cătălin Moroșanu primește de la micul Nick o lovitură de picior care îl va lua sprin surprindere.

Cum va reacționa Cătălin Moroșanu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 15 septembrie, de la ora 20.30, în premiera noului sezon “Next Star”.

Alina Eremia, jurata „Next Star”, a topit kilogramele în plus. A dezvăluit secretul și pare mai ușor ca niciodată să slă... Dan Negru, prezentatorul „Next Star”, fotografie-colaj de colecție cu Delia! După 16 ani, neschimbați!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x