Antena Căutare

Dan Negru, prezentatorul „Next Star”, fotografie-colaj de colecție cu Delia! După 16 ani, neschimbați!

Că Dan Negru, prezentatorul „Next Star”, a fost înconjurat mereu de blonde, nu mai e un secret. Însă dintre toate, cu siguranță Delia, jurata „X Factor”, este cea mai cunoscută de întreaga țară!

Că Dan Negru, prezentatorul „Next Star”, a fost înconjurat mereu de blonde, nu mai e un secret. Însă dintre toate, cu siguranță Delia, jurata „X Factor”, este cea mai cunoscută de întreaga țară!

Cei doi au relație profesională de excepție, ba mai mult, îi leagă și o prietenie foarte strânsă. Se cunosc de foarte mulți ani, iar dovadă stă și o fotografie-colaj pe care simpaticul moderator le-a arătat-o fanilor.

În 1999, adică acum 17 ani, Delia era invitata lui Dan Negru la Timișoara, în cadrul unei emisiuni cu profil muzical care făcea vâlvă la acea vreme. În 2015, cei doi s-au fotografiat din nou împreună, de data asta la București. Peste ani, cei doi nu s-au schimbat prea mult. Delia este acum mai frumoasă ca oricând, nu mai poartă ochelari, iar prezentatorul „Next Star” este la fel de în formă ca odinioară!

Nu ratați ASTĂZI, joi, 15 septembrie, de la ora 20.30, prima ediție a celui de-al șaptelea sezon “Next Star”!

Campionul și-a găsit nașul! Cătălin Moroșanu își “ia bătaie” de la un copil de cinci ani care face kickboxing... Vanessa, fetița-fenomen de la „Next Star”, a crescut și acum seamănă leit cu apetisanta Kim Kardashian. Transformare tot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x