Antena Căutare

Cât de mult a crescut Brianna Fora, micuța artistă care a impresionat juriul Next Star cu piesa "Guguștiucul", la doar 4 ani

Brianna Fora a făcut spectacol pe scena Next Star cu energia ei debordantă și cu piesa inedită "Gugustiucul", însă foarte puțini știu că micuța a crescut extrem de mult.

Brianna Fora ]n trei ipostaze diferite Galerie
Brianna Fora a făcut spectacol pe scena Next Star cu energia ei debordantă și cu piesa inedită "Gugustiucul", însă foarte puțini știu că micuța a crescut extrem de mult | Antena 1

În prima ediție a sezonului 10 Next Star, Brianna Fora a impresionat jurații și publicul cu felul său de a fi, dar și cu atitudinea remarcabilă. Micuța a făcut show în adevăratul sens al cuvântului cu piesa "Guguștiucul".

Deși nu a trecut mult timp de când concurenta a fost văzută pe micile ecrane ale telespectatorilor, se pare că micuța a crescut foarte mult și surprinde cu frumusețea sa deosebită.

Cum arată acum Brianna Fora

După succesul răsunător pe care l-a avut cu piesa "Guguștiucul", micuța artistă a fost invitată în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", unde a dezvăluit telespectatorilor ce meserie își dorește să aibă când o să fie mare.

De asemenea, frumoasele trăsături ale feței și energia molipsitoare au fost primele elemente care au atras atenția publicului.

Întrebată de Dani Oțil despre ce vrea să se facă când o să mai crească, micuța Brianna Fora a avut un răspuns indecis, fiind foarte multe meserii pe care și-ar dori să le practice când o să mai crească.

"Îmi dorescă să mă fac doctoriță, dar aș vrea să fiu și polițistă. Vreau să vad dacă oamenii fac lucruri rele sau bune. Aș dori să fiu și designer, pentru că îmi fac haine din materiale adevărate. Aș vrea lucrez și în armată, pentru că îmi doresc să feresc lumea de pericole.", a mai spus micuța.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. La doar 4 ani, Brianna Fora a interpretat piesa "Guguștiucul" și a făcut show: "Guguștiucul e mortal!"

Brianna Fora și-ar dori să lucreze și în televiziune, chiar la "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de Dani Oțil, Răzvan Simion și Ramona Olaru.

Micuța i-a povestit prezentatorului TV și despre piesa pe care a interpretat-o în cadrul emisiunii "Next Star". Aceasta a mai dezvăluit că abia așteaptă să înceapă scoala și că îi place să facă teme.

Un alt subiect pe care l-a abordat Dani Oțil a fost cel legate de talentele Briannei, care a spus că mai are o mulțime de aptitudini.

"Îmi place să dansez, să colorez, să pictez, să fac invenții. Am foarte multe talente. (...) Mama mea nu știe să cânte, eu sunt mai talentată. Puțin știe să danseze, dar semăn cu ea la păr și la ochi.", a mai spus ea.

Citește și: Ana Maria Mircea este preferata publicului din cea de-a doua ediție Next Star, sezonul 10

Brianna Fora a fost întrebată și dacă are acum un animal de companie, însă răspunsul ei a fost unul negativ. Deși atunci când pășea pe scena Next Star își dorea o găină, acum micuța vrea să aibă un acvariu cu peștișori.

Fetița a dezvăluit că a venit pregătită să facă o fotografie și cu cei din platoul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani". Mai mult decât atât, micuța a cucerit pe toată lumea atunci când a fost pusă de Dani Oțil să îi ia locul Biancăi Nuțu și să prezinte horoscopul zilei, momentul fiind unul de-a dreptul savuros și memorabil.

Brianna Fora s-a descurcat de minune și pare că este obișnuită cu luminile reflectoarelor.

Ana Maria Mircea este preferata publicului din cea de-a doua ediție Next Star, sezonul 10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x