Antena Căutare

Next Star, 22 mai 2021. La doar 4 ani, Brianna Fora a interpretat piesa "Guguștiucul" și a făcut show: "Guguștiucul e mortal!"

În prima ediție a sezonului 10 "Next Star", Brianna Fora a ales să interpreteze piesa "Guguștiucul", însă energia sa molipsitoare a întors toate privirile publicului.

Brianna Fora pe scenă, într-o salopetă roz Galerie
În prima ediție a sezonului 10 "Next Star", Brianna Fora a ales să interpreteze piesa "Guguștiucul" | Antena 1

În prima ediție a sezonului 10 Next Star, telespectatorii au ocazia să cunoască pe Brianna Fora, o fetiță de doar 4 ani, care a venit din Oradea pentru a-i impresiona pe jurați cu piesa "Guguștiucul".

Micuța a fost extrem de entuziasmată atunci când a aflat că o să apară pe scena show-ului de talente, iar energia sa din culise a fost una remarcabilă. Aceasta a venit mai pregătită ca niciodată să facă spectacol, iar atitudinea s-a nu a putut trece neobservată.

În culise, concurenții s-au bucurat de pupicii Briannei și de felul său jucăuș. Fetița a cucerit rapid inima colegilor săi de competiție.

Brianna Fora a păși cu multă energie și curaj pe scena Next Star, iar jurații au rămas surprinși de apariția ei spectaculoasă.

"Deci intrarea ta este una dintre cele mai bune intri, din ce am văzut eu până acum la Next Star.", i-a transmis Ștefan Bănică.

Citește și: Cel de-al zecelea sezon Next Star revine sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Ştefan Bănică: „E un show plin de energie”

Micuța a făcut senzație cu replicile sale, iar Dorian Popa s-a ales și cu o nouă poreclă.

Brianna a venit foarte hotărât să își interpreteze piesa, iar ambiția ei i-a lăsat pe jurați cu gura căscată.

"Hai, dă drumul la guguștiucu'!", a spus Ștefan Bănică.

Brianna Fora, prima concurentă care a reușit să aducă juriul pe scenă

Fetița de doar 4 ani a reușit să atragă toată atenția și să o ridice pe Loredana în picioare. Interpretarea piesei "Guguștiucul" și atitudinea ei au fost principalele lucruri cu care a impresionat telespectorii.

"Guguștiucul e mortal! A fost mai mult decât expresiv. Cum l-a jucat, textul... nu știu cine a scris textul", a mărturisit jurata în culisele emisiunii.

Citește și: Loredana, despre cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1: ”Generația născută în acest mileniu e incredibilă!”

Micuța i-a întrebat pe cei trei jurați dacă le-a plăcut momentul, iar reacțiile lor au fost unele pe măsura așteptărilor. De asemenea, Brianna Fora a reușit să îl aducă pe Ștefan Bănică pe scenă, alături de ea.

Mai mult decât atât, fetița i-a chemat pe scenă și pe ceilalți doi jurați, fiind prima concurentă care a reușit să aducă juriul pe scenă. Aceasta nu a plecat din platou până nu a primit un sărut din partea celor trei jurați și a prezentatorului.

"E senzațională!", a spus Dorian Popa.

"N-am crezut că o să existe așa moment pe scena Next Star, în viața vieților mele!", a mai adăugat el.

Brianna Fora a primit 3 X DA și are posibilitatea de a se califica în Marea Finală

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 22 mai 2021. George Constantinescu a cucerit publicul cu piesa "Au Înnebunit Salcâmii". Momentul lu... Next Star, 22 mai 2021. Maria Răducanu, momentul de dans acrobatic care a impresionat publicul: "Niciodată n-am văz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x