Antena Căutare

Cu lacrimi în ochi, Leo și Ionuț au reușit să-și ducă numărul până la capăt: „Sunteți foarte talentați, dar recunosc că e greu să fac față la asemenea povești”

Sunt frați și au simțit de mic pe propria piele ce înseamnă să ai neajunsuri. Împreună cu cel de-al treilea frate, mama și bunica, Leo și Ionuț trăiesc într-o singură cameră, însă banii de chirie reprezintă mereu o problemă pentru familia lor. În trecut au renunțat la biciletele și le-au vândut pentru a strânge suma care să le permită să rămână în actuala locuință.

La Next Star au venit pentru că au un mare talent al jonglerii. Însă până a ajunge la momentul propriu zi, cei doi au avut parte de cea mai mare surpriză din viața lor. Au primit în dar două bicilete nou-nouțe, dar și suma necesării achitării chiriei pe un an din partea Fundației Mereu Aproape.

Cea care le-a dat marea veste a fost chiar Alessandra Stoicescu. Cunoscuta vedetă le-a oferit celor doi frați una dintre cele mai frumoase zile din copilăria lor.

Next Star, scena micilor talente ale România, La 10 ani gimnastica nu mai are niciun secret pentru Alexandra Laura... Multi-tasking! Alessia Drăgoi cântă la vioară și desenează pe nisip ca și cum s-ar juca: „Așa talent, mai rar!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x