Antena Căutare

De Ziua Copilului, Dorian Popa, juratul de la „Next Star”, a vizitat micuții bolnavi de CANCER! Fotografii emoționante!

De Ziua Copilului, Dorian Popa, juratul de la „Next Star”, a vizitat micuții bolnavi de CANCER de la Institutul Fundeni. Artistul l-a însoțit pe Codin Maticiuc, bunul amic al Deliei.

De Ziua Copilului, Dorian Popa, juratul de la „Next Star”, a vizitat micuții bolnavi de CANCER de la Institutul Fundeni. Artistul l-a însoțit pe Codin Maticiuc, bunul amic al Deliei.

Cei doi au făcut poze cu cei mici, le-au dus daruri, s-au jucat împreună și au zâmbit.

Cu Dorian Popa pentru fata de la #702 Astăzi am fost cu Doru la spitalul Fundeni la copiii bolnavi de cancer. De ce cu el? Că e "vedetă mea de serviciu". Omul ăla care vine să ajute oricum, oricând. E omul ăla care nu refuză vreodată o poză, un autograf sau să vorbească cu cineva. Mi-amintesc că eram la un moment dat prin ţară şi două doamne foarte bătrâne l-au oprit să-şi facă poză cu el. Băiatul asta le-a pupat mâinile şi obrajii cum nu-mi mai pupăm eu bunica în ultimii săi ani de viaţă.


Aşa că am fost azi. Cu cadouri pentru 1 Iunie şi oncoxin. Cum am fost şi de Paşti şi de Crăciun. Că atât putem deocamdată, eu şi îngerii ăştia care fac asta. Şi da, am postat de acolo şi o fac şi acum. Căci de când o fac pagină Oferă în dar: UN Zâmbet a crescut de la 2000 la 17.000. Cum sper să mai crească şi acum dacă daţi "like"”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Delia, aproape de îngerașii din care boala a mușcat fără milă. Cancerul le-a furat copilăria: "Părul ei se revărsa peste capetele lor rămase golașe. Am trecut pe lângă camera #702. M-a trecut un fior. S-a cutremurat și ea"

De altfel, în Săptămâna Mare, Delia și Codin le-au adus zâmbetul pe buze, micuților care se luptă cu boala cruntă. Delia a fost în vizită la copiii bolnavi de cancer.

Vedeta s-a fotografiat cu fiecare copil în parte, iar cei doi au fost însoțiți de iepurașii de Paște, care le-au împărțit micuților dulciuri și jucării.

Alina Eremia, jurata „Next Star”, s-a simțit din nou o fetiță! Și-a intrat perfect în rol și s-a fotografiat cu un ursul... Mircea Eremia, fratele juratei „Next Star”, le pregătește o surpriză de proporții fanilor. „Doamne, cât să mai așteptăm?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x