Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Doinița Ioniță, copila cu voce de aur și o durere de neînchipuit în suflet, s-a transformat într-o domnișoară superbă! „Am nevoie de tine, să adorm cu glasul tău”

Talent show-ul Next Star revine, la Antena 1, cu un nou și spectaculos sezon. Din 12 martie, de la 20:00. V-ați îndrăgostit de ea în 2015, când a urcat întâia oară pe scena Next Star. Doinița Ioniță, copila cu voce de aur și o poveste de viață sfâșietoare a lansat o piesă ce va aduce, garantat, lacrimi în ochii celor care o ascultă.

Doinița Ioniță, care a uimit, cu vocea ei minunată, juriul Next Star, în 2015, este de nerecunoscut! Artista, „Dodo”, a venit a lansat, la Neatza cu Răzvan și Dani, o piesă emoționanță, dedicată copiilor ai căror părinți au plecat la muncă în străinătate.

„Este o lună specială. Mă bucur că am avut ocazia să o cânt chiar acum”, a spus Doinița Ioniță, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Piesa „Mama” este compusă și produsă de Costi Ioniță, iar videoclipul este regizat de Alex Ceaușu.

„Versurile piesei sunt ale unei fetițe de 16 ani care i-a scris mamei sale care este plecată în Italia”, a dezvăluit Doinița Ioniță.

Piesa „Mama” are o încărcătură emoțională specială pentru tânăra artistă de 17 ani. Doinița și-a pierdut tatăl într-un accident produs pe un șantier din Franța.

„Din păcate, și eu am trecut prin această experiență, cu tatăl meu, care acum nu mai este în viață. A fost foarte, foarte mult timp plecat și regret foarte tare că nu am apucat să stau mai mult cu el. Am ales această piesă pentru că nu am avut putere să cânt despre el”, a povestit fosta concurentă Next Star.

În 2015, Doinița Ioniță câștiga a șasea ediție a sezonului cinci Next Star. Atunci, cu ochii plini de lacrimi, tatăl Doiniței spunea cât de mândru este de fiica sa.

„Mă bucur foarte mult pentru fetița mea. A fost un copil care a înțeles ce înseamnă muzica, singură! Nimeni nu a învățat-o!”

Talent show-ul Next Star revine, la Antena 1, cu un nou și spectaculos sezon. Din 12 martie, de la 20:00, emisiunea prezentată de Dan Negru va aduce pe scena Next Star și în fața telespectatorilor cei mai talentați copii ai României, dar și un nou juriu.

Next Star revine, din 12 martie, la Antena 1! Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa sunt jurații celui de-al zecelea sezon Next Star

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube