Antena Căutare

Fetița-fenomen de la Next Star, Elena Hasna, s-a făcut mare! Nu degeaba a fost numită Lara Fabian a României

Elena Hasna, câştigătoarea finalei de popularitate "Next Star", s-a tranformat într-o adolescentă superbă!

Elena Hasna, câştigătoarea finalei de popularitate "Next Star", s-a tranformat într-o adolescentă superbă!

Elena Hasna , fetiţa - minune de la „Next Star”, a lansat o nouă melodie ”Revival”! Nu degeaba a fost numită Celine Dion de România. E posibil să ne reprezinte la Eurovision!

Elena Hasna uimea, în 2013, o lume întreagă cu interpretarea melodiei "Je suis malade". Acum, tânăra din Gorj a lansat primul videoclip din cariera sa, semn ca emisiunea "Next Star" i-a purtat noroc.

A fost numită Celine Dion de România sau „Lara Fabian a României” şi a impresionat pe toată lumea cu prestaţia să fără cusur de la "Next Star".

CITEŞTE ŞI Elena Hasna, copilul fenomen, despre cum i-a schimbat viaţa "Next Star": Susţin concerte în Franţa! Sper să ajung o stea în muzică!

La doar 16 ani, Elena Hasna a câştigat peste 50 de premii naţionale şi internaţionale. Elevă la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, tânăra şi-a făcut timp şi pentru carieră, având concerte în ţară, dar şi în străinătate.

„Next Star”, talent-show-ul prezentat de Dan Negru, revine cu un nou și spectaculos sezon, sâmbătă, 16 iunie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Cel de-al nouălea sezon “Next Star” vine cu noutăți în privința juraților, căci la masa juriului vor lua loc de această dată doar trei personalități: Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa. Și cu un co-prezentator, Șerban Copoț, care va fi un fel de "stăpân al culiselor".

Katia, fetița care a emoționat o țară întreagă cu vocea ei, își lansează prima piesă... Lidia Buble, jurată în cel de-al nouălea sezon „Next Star”, prima imagine din platoul emisiunii: „Doamne, ce ținută, eșt...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x