Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Loredana, concert-cadou pentru fani, în prima zi de Paște! Artista va intra live, de la ora 19:00 pe YouTube și Facebook, alături de Banda Agurida

Loredana, jurată în noul sezon Next Star, le-a pregătit un concert surpriză fanilor, chiar în prima zi de Paște. Artista a anunțat că ne așteaptă duminică, de la ora 19:00, pe canalul său de YouTube și pagina de Facebook, la un show de sărbătoare, alături de Banda Agurida

Loredana, concert-cadou pentru fani, în prima zi de Paște! Artista va intra live, de la ora 19:00 pe YouTube și Facebook, alături de Banda Agurida

Prima zi de Paște aduce un cadou minunat fanilor Loredanei. Jurata Next Star și Banda Agurida vă dau întâlnire, online, la un concert de zile mari!

Doritorii de muzică bună și voie bună sunt invitați să intre, duminică seară, pe pagina de Facebook a Loredanei și pe canalul de YouTube al artistei, de la ora 19:00.

„Hristos a Înviat!❤️
In Sfanta zi de Paste, de la ora 19:00, va astept pe canalul meu de YouTube si pe pagina de Facebook pentru un concert extraordinar live alaturi de Banda Agurida!
❤️🙏🏻”, a anunțat Loredana.

Ce moment, ce show! Loredana Groza, interpretare de senzație la Next Star: ”Mi-am amintit de momentele în care mă întâlneam cu Ștefan. Erau niște nopți de pomină!”

Loredana, jurată a emisiunii Next Star

Loredana Groza, Ștefan Bănică și Dorian Popa sunt jurații celui de-al zecelea sezon "Next Star".

Șah mat, Loredana Groza! Cătălina Solomac i-a dat gata pe jurați, cu o simplă întrebare: „Suntem perfecte pentru că suntem moldovence, nu?”

„Toți copiii care au venit în fața noastră au fost absolut irezistibili! E foarte greu să spui NU, mai ales în fața unui copil. Am coșmaruri noaptea din cauza asta! Câteodată, Dorian îmi spune „Lori, trebuie să mai spunem și „nu”! Copiii trebuie să învețe că, în viață, mai sunt și situații de genul ăsta”. Problema este că, și dacă le spunem „da”, ei tot plâng”, a dezvăluit Loredana Groza.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video