Live acumObservator 06
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Șah mat, Loredana Groza! Cătălina Solomac i-a dat gata pe jurați, cu o simplă întrebare: „Suntem perfecte pentru că suntem moldovence, nu?”

Cu o singură întrebare, s-a lăsat liniște la masa juriului sezonului 10 Next Star! Cătălina Solomac a fermecat-o pe Loredana Groza cu talentu și ochii ei! Răspunsul juratei a fost senzațional!

Emisiunea Next Star, sezonul 10, a revenit pe micile ecrane, iar concurenta care a spart gheața în această seară este Cătălina Solomac, o puștoaică de doar 12 ani, care vine de la Chișinău.

„Cum puteți să fiți așa perfectă?”, a fost întrebarea care a făcut publicul să explodeze în aplauze. Cătălina Solomac a lăsat-o fără replică pe Loredana Groza!

„Perfecțiunea nu există! Ceea ce este important este că tindem spre perfecțiune, în fiecare zi. Tu ești exemplul clar pentru asta. Am văzut ambiția ta, dorința ta de a deveni o cântăreață profesionistă.

Oricum, noi SUNTEM perfecte pentru că suntem moldovence, nu?”, i-a răspuns Loredana Groza.

Vocea ei puternică, dar și atitudinea, au dat-o gata pe Loredana Groza, care nu s-a putut abține să nu-i laude talentul: ”Dumnezeule, ce ochi, ce mișcări, ce atitudine.”, a exclamat Loredana Groza în timpul reprezentației.

Cum s-a descurcat Cătălina Solomac pe scenă puteți vedea aici:

Dumnezeule, ce ochi, ce mișcări, ce atitudine! Cătălina Solomoc, o puștoaică de doar 12 ani, a fermecat-o pe Loredana Groza la Next Star

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube