Antena Căutare

"Mociriţa cu trifoi” a fost adusă în dar în Marea Finală de către „Veveriţele năzdrăvane”! Nu au lumina ochilor, dar au miere în glas

În marea finală a sezonului 7 "Next Star", "Veveriţele năzdrăvane" au cântat melodia "Mociriţă cu trifoi" interpretată de Narcisa Suciu.

Nu au lumina ochilor, dar au miere în glas! În marea finală a sezonului 7 "Next Star", "Veveriţele năzdrăvane" au cântat melodia "Mociriţă cu trifoi", interpretată de Narcisa Suciu.

Talentul nu cunoaște limite, mai ales pe scena „Next Star”! „Veverițele năzdrăvane” au demonstrat din plin asta, iar reprezentația lor în finală a fost una excepțională!

Copilașii cu deficienţe de vedere s-au întors p scena „Next Star” pentru a l demonstra juraților Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și Pepe cât sunt de talentaţi!

Și, mai presus de orice, au dat tuturor o lecție prețioasă: aceea că muzica leagă oamenii și îi face să fie mai frumoși și că nu există nicio limită atunci când ai pasiune pentru ceva!

Vor câștiga ei Marele Premiu?

Yasmina Butilă, oare chiar ești făcută din „carne și oase”?! Sia, iat-o, ea îți poate înlocui dansatoarea! Juriu, la uni... Legendarul ILIE NĂSTASE i-a dat viitoarei legende a acro-dansului, Yasmina Butilă, trofeul celui de-al șaptelea sezon „N...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x