Antena Căutare

Next Star, 10 iulie 2021. Ana Burciu, cântec popular interpretat cu mult foc. Ce i-au spus jurații

Ana Burciu a venit la Next Star și a făcut un show complet de muzică populară care i-a uimit pe jurați. Ce poveste tristă ascunde ea.

Ana Burciu, cântec popular pe scena Next Star 2021 Galerie
Ana Burciu, la Next Star 2021 | Antena 1

Ana Burciu a interpretat o baladă cu foc pe scena de la Next Star 2021, iar jurații au fost uimiți de calitățile sale vocale.

Ana Burciu, cântec popular cu poveste tristă. Ce ascunde fetița în spatele lacrimilor

Ana Burciua primit trei voturi de DA de la jurații care au fost impresionați de abilitățile sale vocale. Micuța a fost părăsită când era bebeluș, alături de sora ei, în spital, iar mama ei adoptivă nu a putut să le lase acolo și așa au devenit fiicele sale.

Cu lacrimi în ochi, fetița a fost îmbrățișată de mama ei. „Fac vioară. Vreau să îmi cumăr una noua, când o să cresc mai mare”, a spus ea înainte să urce pe scenă.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Săndulescu Diana și Drăguțescu Rareș, momentul de dans pentru care au primit note de 10 de la jurați

„Bravo!”, i-a spus Loredana.

„Măi, Ana, ce atac de glotă ai avut tu”, i-a spus și Dorian Popa după ce a terminat fetița de cântat.

„Ești din Oltenia. Balada pe care ai cântat-o nu am mai auzit-o niciodată”, i-a zis Loredana.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Daria Mușat, cântec popular interpretat cu multă pasiune. Loredana s-a ridicat și a cântat cu ea

Mama micuței a urcat pe scenă și a povestit tot ce s-a întâmplat: „Avea trei săptămâni, am luat-o de la spital de la Craiova. Ea a fost lăsată de mama ei și am luat-o și pe sora ei. Mama lor nu le-a căutat, nici când a fost procesul de adopție. Am nepoți mai mari decât ea. Îmi doresc să pot să trăiesc să o văd majoră, să se descurce singură”, spune mama acesteia.

„Mamă nu este cea care te naște, ci cea care te crește”, i-a spus Dorian Popa.

„Nu ai de ce să fii tristă. Ești talentată, ești frumoasă”, spune Loredana.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Raisa Brânză a scos „tot arsenalul” de talente pe scenă. Cum au reacționat jurații

„Eu nu aș vrea să te simți inconfortabil. Tu ai venit aici să cânți, ai făcut-o foarte frumos. Tradiția ne reprezintă pe noi ca popor. Răspunsul meu pentru tine este un DA”, i-a zis Ștefan Bănică.

„Trebuie să fii întotdeauna tare, mi-a plăcut că în momentul în care ai schimbat registrul te-ai schimbat. Foarte frumos ai cântat. Răspunsul meu pentru tine în seara asta este DA”, i-a spus și Dorian Popa.

„O să-ți dau votul meu cântând, să cânți și tu cu mine. Ia un DA”, i-a spus Loredana cântând.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 10 iulie 2021. Adriana Maria Păunescu, nepoata lui Adrian Păunescu, și-a cântat poezia compusă de ea la doar ... Next Star, 10 iulie 2021. Beatrice Pleșa a cântat impecabil, iar jurații i-au spus cuvinte frumoase. Ce dramă ascunde zâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x