Căutare Live

Next Star, 10 iulie 2021. Beatrice Pleșa a cântat impecabil, iar jurații i-au spus cuvinte frumoase. Ce dramă ascunde zâmbetul ei

Beatrice Pleșa, cu o poveste grea de viață, pe scenă la Next Star 2021. Ce ascunde zâmbetul ei frumos.

Beatrice Pleșa, la Next Star 2021, a interpretat o piesă dansantă

Antena 1

Beatrice Pleșa a venit la Next Star 2021 și a uimit jurații cu talentul său vocal. Ce i-au spus cei trei. “A fost un înger să ne învețe curajul”, i-au spus jurații.

Beatrice Pleșa, interpretare impresionantă pe scena Next Star 2021. A fost nevoită să se opereze

Beatrice Pleșa a venit la Next Star și a interpretat o piesă dansantă pentru care a fost foarte apreciată. La finalul numărului, ea le-a povestit juraților ce poveste de viață dură are. Este nevoită să facă operații constant până la vârsta de 18 ani. Micuța a venit din Italia pentru a participa la Next Star, iar jurații i-au scris câteva cuvinte frumoase în jurnalul ei.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Raisa Brânză a scos „tot arsenalul” de talente pe scenă. Cum au reacționat jurații

„Îmi place foarte mult să scriu. Când cânt mă simt liberă. Am puține emoții, dar sunt pregătită”, spune fetița înainte de a cânta pe scenă.

„Nu, sunt din Italia, Roma”, spune fetița atunci când a fost întrebată de unde este.

„Anul trecut, de 8 mai, m-am operat. Am o boală, am descoperit-o la 2 ani, scolioză. De când eram mică trebuia să mă fi operat, dar am probleme cu alimentația. Și mi-au pus o sondă artificală. Mâncam noaptea prin mașinuță, timp de 2-3 ani și anul trecut așteptam operația asta, m-am operat. A fost greu pentru mine, nu e o operație foarte ușoară, a durat 14 ore. O dată la 6 luni trebuie să fac operații până la vârsta de 18 ani”, a povestit micuța.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Vlad Negoiță, momentul unic de dans care le-a adus lacrimi în ochi juraților

„E un drum foarte greu, dar tu ești foarte tare”, spune Dorian Popa.

„Beatrice ești foarte puternică”, spune Ștefan Bănică.

„Răspunsul nostru pentru tine, Bea, este DA”, a fost motul la unison al celor trei jurați.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Raisa Brânză a scos „tot arsenalul” de talente pe scenă. Cum au reacționat jurații

„Ești cea mai tare fetiță, cea mai putenrică”, i-au mai spus aceștia.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 10 iulie 2021. Ana Burciu, cântec popular interpretat cu mult foc. Ce i-au spus jurații... Next Star, 10 iulie 2021. Lucky Girls, trupa de fete care a făcut show total pe scenă. Ce coregrafie perfectă au avut...
Ultimele știri
x