Next Star, 3 iulie 2021. Vlad Negoiță, momentul unic de dans care le-a adus lacrimi în ochi juraților

Vlad Negoiță a oferit o lecție de viață la Next Star 2021. Cu ce problemă se confruntă micuțul și cât de apreciat a fost de jurații care nu și-au putut stăpâni lacrimile din ochi.

Vlad Negoiță, moment de dans emoționant pe scena Next Star 2021

Antena 1

Vlad Negoiță a venit la Next Star 2021 alături de familia sa și i-a făcut pe jurați să verse lacrimi. Momentul de dans făcut de copil a fost recompensat cu 3 de DA.

Vlad Negoiță, pe scena Next Star 2021 cu un moment unic de dans. Ce dramă ascunde în spatele zâmbetului inocent

Vlad Negoiță ascunde o poveste de viață cutremurătoare, care i-a făcut pe jurați să verse lacrimi. S-a născut cu Sindromul Down, însă această problemă nu l-a oprit din a-și materializa visurile. Micuțul a dansat alături de trupa de la Next Star, iar jurații au rămas mască după ce au vorbit cu el și cu tatăl său.

„Îmi place să mânănc pizza. Să dansez, să cânt”, a spus copilul, înainte de a intra în scenă.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Sophia Pavel i-a amuzat copios pe jurați cu un moment de stand-up. Miturile distruse de fetiță

„Vlad este un copil extraordinar. Am aflat că are sindromul Down la naștere, mi-au spus îl puteți lăsa aici. Dar noi am vrut să ducem lupta asta. El își depășește condiția cu care s-a născut”, a povestit tatăl, cu lacrimi în ochi.

„Sunt pregătit, m-am născut să fiu pregătit”, a adăugat Vlad Negoiță.

„Pentru noi e o experiență, în fiecare. El și-a dorit foarte mult să fie centrul scenei”, au mai spus jurații. „Este un învingător, care tot ce își propune, realizează. Iar în această seară, cromozomul în plus cu care s-a născut a fost cel mai frumos cromozom”, a declarat tatăl lui Vlad, în timp ce-și îmbrățișa fiul.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Lorena Lenuța Târla, moment spectaculos de folclor. Cum a reacționat când și-a văzut tatăl după mult timp

Ștefan Bănică l-a recunoscut imediat pe băiețel. Tatăl lui Vlad și Lavinia Pârva au dansat pentru a-l ajuta

În cadrul unei emisiuni de dans, în trecut, la care Ștefan Bănică a fost prezentator, Lavinia Pârva și tatăl micuțului au dansat împreună pentru a-l ajuta în această problemă medicală. Chiar după ce a finalizat numărul de la Next Star 2021, Vlad Negoiță i-a spus lui Ștefan Bănică că-l cunoaște.

Instant, juratul Ștefan Bănică l-a recunoscut și i-a spus numai cuvinte frumoase. Povestea de viață a familiei Negoiță a fost o adevărată lecție de viață pentru toată lumea, iar Dorian Popa și Loredana nu și-au putut stăpâni lacrimile.

Citește și
lidia-buble-cuza-emi
“Și la tine băgase mâna în pantaloni?!”. Lidia Buble, despre ce s-a întâmplat în mașina pe care a "furat-o" de la Cuza și Emi
“Și la tine băgase mâna în pantaloni?!”. Lidia Buble, despre ce s-a întâmplat în mașina pe care a "furat-o" de la Cuza și Emi
mihai-petre-adriana-tramdafir-maria-speranța
Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa
Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa
che guevara la iumor sezonul 11
iUmor, 16 octombrie 2021. Che Guevera, interpretat de Andreas Petrescu, a făcut furori pe scena iUmor
iUmor, 16 octombrie 2021. Che Guevera, interpretat de Andreas Petrescu, a făcut furori pe scena iUmor
Mai multe articole

„M-a impresionat foarte tare acest moment, cei care mă cunosc știu de ce m-a emoționat atât de tare. Ești un învingător, un model pentru mulți tineri, tati și el e un model. Să ții minte că alături de familia ta, totul e posibil”, i-a spus Dorian Popa cu lacrimi în ochi.

„Am simțit dragostea, momentul îmbrățișării. Am văzut un tată model. Putea să fugă de răspunderea aceasta”, i-a spus Loredana.

„Vreau să te felicit că ai avut un sincron perfect cu trupa, răspunsul meu este DA”, i-a spus Dorian Popa.

„Vreau să te felicit că ai rimtul în sânge și trebuie să fii mândru pentru ceea ce ești. El poate comunica liber, votul meu reprezintă speranța și pofta de viață. Din partea mea ai un DA”, a fost votul Loredanei.

„Te știu de când erai foarte mic, ai crescut mare și frumos și ceea ce e mai important dincolo de televiziune, dincolo de scenă, mai important înseamnă familie, relația tată-fiu și forța ta umană care este uriașă, incomensurabilă, prezența ta aici e o lecție și văd un tată senzațional, care e un luptător. Răspunsul meu este un imentisim DA”, a încheiat Ștefan Bănică.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Ultimele știri