Antena Căutare

Next Star, 10 iulie 2021. Lucky Girls, trupa de fete care a făcut show total pe scenă. Ce coregrafie perfectă au avut

Lucky Girls au venit la Next Star 2021 și au pregătit o coregraife superbă pentru care s-au pregătit intens.

Lucky Girls, pe scena Next Star 2021 Galerie
Lucky Girls, trupa de fete care a fost recompensată cu 3 voturi de DA | Antena 1

Lucky Girls, trupa de fete care i-a surprins plăcut pe cei trei jurați cu dansul senzațional pe care l-au pregătit pentru Next Star 2021. Show complet de muzică și dans făcut o trupă din Chișinău. Trei “floricele” au urcat pe scenă și au ridicat tot platoul la dans, iar juriul le-au felicitat cu 3 voturi de DA.

Lucky Girls, trupa de fete de la Next Star 2021 cu o coregrafie bine pusă la punct

Lucky Girls, trupa de fete de la Next Star 2021, care i-a uimit pe cei trei jurați de la Next Star 2021. Cele trei fetițe au dansat în sincron și au cântat perfect, iar acest lucru le-a adus voturile de DA. Jurații au fost impresionați de prestanța lor și le-au spus câteva cuvinte.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Vlad Negoiță, momentul unic de dans care le-a adus lacrimi în ochi juraților

„Suntem cele mai bune prietene. Suntem o trupă de dans și muzică. Noi am venit să ne arătăm talentul. Noi am făcut trupa acum 3 săptămâni”, s-au prezentat fetițele, făcând o dezvlăuire la care nimeni nu se aștepta.

„Ce energie!”, le-a zis Loredana.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Săndulescu Diana și Drăguțescu Rareș, momentul de dans pentru care au primit note de 10 de la jurați

„Ați avut coregrafie, sincroane, ați avut un show complet. Cineva trebuie să mai muncească la dans puțin. Sunteți dulci, sunteți mișto, România are nevoi de truppe de fete și vă dau un mare DA”

„E fantastic ce ați realizat. Vă potriviți perfect. O să votez eu - DA”

„Voi aveți doi de DA și pentru că ai spus că îți place cel mia mult de Dorian, răspunsul meu pentru voi este DA”

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Daria Mușat, cântec popular interpretat cu multă pasiune. Loredana s-a ridicat și a cântat cu ea

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 10 iulie 2021. Beatrice Pleșa a cântat impecabil, iar jurații i-au spus cuvinte frumoase. Ce dramă ascunde zâ... Next Star, 10 iulie 2021. Școala Gimnazială Recea, moment de acrobație, prin unitate. Ce le-a transmis Marian Drăgulescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x