Antena Căutare

Next Star 2021. Cum îți poți vota concurenții favoriți pentru Finala de Popularitate

Fanii emisiunii Next Star 2021 și susținătorii noilor talente trebuie să știe cum își pot vota favoriții pentru Finala de popularitate a sezonului 10. Iata ce spune regulamentului showului de anul acesta.

stefan banica, loredana si dorian poza imbracati in alb si negru stau la masa juriului de la Next Star 2021 Galerie
Cum îți poți vota favoriții pentru Finala de Popularitate Next Star 2021 | Antena 1

Juriul Next Star 2021 comentează fiecare act artistic și decide votând doar la finalul prestației concurentului/grupului, prin DA sau NU. Votul va fi deschis, iar cei care obțin maxim trei de DA, dar și cei care obțin minim doi de DA, în fiecare ediție de calificare, în urma exprimării voturilor juriului, au posibilitatea de a se califica în Marea Finală. Acest lucru se va întâmpla doar in urmă VOTULUI DECISIV al juriului, acordat în ediția respectivă, după evoluția tuturor concurenților.

După votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evoluează, la finalul fiecărei ediții de calificare, toți cei care au obținut maxim 3 și respectiv minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scenă pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finală.

Discuțiile de deliberare și votul decisiv al juriului vor fi filmate și difuzate, astfel încât să fie asigurată transparența și asumarea privind decizia juriului. În urma deliberărilor și votului decisiv al juriului există și posibilitatea ca unii dintre concurenți, chiar dacă au obținut 3 voturi de DA la votul inițial, în urma votului decisiv să nu meargă mai departe în Marea Finală.

Concurenții rămăși în competitie care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finală de Popularitate.

Cum pot fi votați concurenții în Finala de Popularitate Next Star 2021

Ediția Finala de Popularitate reprezintă o etapă distinctă, a treia în cadrul emisiunii-concurs, în plus față de cele 8 (opt) ediții de calificări/audiții.

În ediția Finală de popularitate a emisiunii Next Star 2021 vor ajunge acei concurenți care în etapa 2 – Calificările/Audițiile – au avut o prestație excepțională, au creat impresie artistică deosebită în rândul juraților și care, în urma votului Decisiv al juriului, nu s-au calificat în Marea Finală.

Calificarea concurenților în Finala de Popularitate va fi decisă prin aplicația Antena1 https://aplicație.a1.ro/, aplicație care se va baza pe VOTUL PUBLICULUI și care va permite un singur vot pentru un singur concurent/grup.

Cei care în urma fiecărei ediții de calificări nu s-au calificat prin votul decisiv al juriului în Marea Finală și care au avut maxim 3 și minim 2 voturi de DA, vor putea fi votați de către public prin aplicație imediat după difuzarea respectivei ediții de calificări până a doua zi la ora 16.00, “câștigătorul” publicului din respectiva editei de calificări, care merge în Finală de Popularitate fiind anunțat în cadrul programului de știri Observator de a doua zi.

În Finala de Popularitate, concurenții calificați în urma votului publicului vor susține o nouă probă urmând ca, în funcție de prestația concurenților din cadrul acestei ediții, juriul să voteze din nou deschis cu DA sau NU, și doar cei care obțin 3 voturi de DA din partea juriului să meargă la votul publicului prin SMS, publicul desemnând concurentul favorit, câștigător al Finalei de Popularitate, care va primi Premiul de Popularitate.

Potrivit regulamentului Next Star 2021, premiul de popularitate va fi acordat pe baza votului publicului.

Publicul telespectator va putea vota concurenții favoriți care au obținut din partea juriului 3 voturi de DA, în cadrul Ediției de Popularitate, din momentul anunțării, de către prezentator, a startului votului și până în momentul în care prezentatorul emisiunii va anunța sfaristul perioadei de votare.

În funcție de clasamentul voturilor publicului, clasament ce va fi realizat în mod automat de către un soft deținut de Producător, concurentul cu numărul cel mai mare de voturi va fi declarat câștigător al Premiului de Popularitate.

Loredana și Ștefan Bănică, recital pe scena Next Star... Next Star, 29 mai 2021. Ana Maria Mircea, cu o dragoste nemărginită pentru muzica populară, i-a încântat pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x