Loredana, despre cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1: ”Generația născută în acest mileniu e incredibilă!”

Talent show-ul Next Star revine, sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, cu un nou sezon și cu cei mai talentați copii ai României! Citește mai jos ce a spus Loredana Groza despre cel de-al zecelea sezon.

Dorian Popa, Loredana și Ștefan Bănică sunt pregătiți pentru noul sezon al emisiunii Next Star

Antena 1

Începând din 22 mai, în fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Ce spune Loredana Groza despre noul sezon Next Star

”Am primit cu mare bucurie vestea că începem difuzarea celui de-al zecelea sezon Next Star, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Ca mai toate producţiile TV, şi proiectul nostru a avut de suferit în timpul pandemiei, am fost nevoiţi să întrerupem filmările, însă ne bucurăm să spunem că avem un sezon de 10", a spus artista.

„Nu mai este nevoie să vă spun că m-am lăsat şantajată emoţional, pentru că, până la urmă, cine poate rezista în faţa copiilor? Dar asta este frumuseţea acestui show, copiii sunt inventivi, iar generația născută în acest mileniu este incredibilă! Au o imaginație nebună! Abia aştept să le arătăm celor de acasă cum stăm în 2021 cu pepiniera românească de talente. E o ipostază inedită pentru mine, vă aștept cu mare drag la Next Star. Să vă pregătiți pentru ceva incredibil de frumos!”, a mărturisit Loredana.

Citește și: Șerban Copoț, despre copiii din cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1

Cum vor interacționa la masa juriului Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând de sâmbătă, 22 martie, de la ora 20:00, în cel de-al zecelea sezon Next Star, prezentat de Dan Negru.

Citește: Cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1. Ce spune Dorian Popa despre noul sezon

Ultimele știri