Next Star, 22 mai 2021. Maria Răducanu merge în Finala de Popularitate

Maria Răducanu este prima concurentă a sezonului 10 "Next Star" care merge în Finala de Popularitate, momentul său fiind cel mai votat de public.

Maria Răducanu este prima concurentă care merge în Finala de Popularitate a sezonului 10.

Antena 1

Prima ediție a sezonului 10 "Next Star" a fost una plină de emoție și momente senzaționale. Cei 8 concurenți au făcut spectacol pe scenă și au reușit să îi surprinsă pe jurați cu talentele lor memorabile.

Telespectatorii au savurat cu sufletul la gură fiecare clipă pe care au petrecut-o în fața micilor ecrane. Aceștia au avut ocazia să aleagă marele finalist al serii, dar și concurentul care va merge mai departe în Finala de Popularitate.

Cei trei jurații au ales primul finalist al sezonului 10 Next Star, iar acesta este Amir Bălteanu, un puști care a fascinat audiența cu o interpretare emoționantă la pian.

Publicul este cel care decide cine sunt concurenții care merg în Finala de Popularitate. Votarea pentru prima ediție a sezonului 10 Next Star s-a incheiat, iar câștigătoare este Maria Raducanu, fetița care a dus dansul acrobatic la un alt nivel.

Sambata viitoare, îți poti vota concurenții preferați in noua aplicatie Antena 1! Rezultatul votului va fi comunicat in fiecare luni, la Observator 16.

Maria Răducanu, prima concurentă care merge în Finala de Popularitate

După ce am aflat că finalistul primei ediții a sezonului 10 Next Star este Amir Bălteanu, publicul a ales ca în Finala de Popularitate să meargă Maria Răducanu, fetița care a făcut un moment spectaculos de dans acrobatic.

Concurenta a pășit spre scenă timid, însă a reușit să lase cu gura căscată jurații, dar și pe telespectatorii. La cei 10 ani, Maria Răducan este campioană națională în România la AcroDance, iar mișcările sale și elasticitatea au fost principalele lucru care i-au adus norocul.

Citește și: Cel de-al zecelea sezon Next Star revine sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Ştefan Bănică: „E un show plin de energie”

De asemenea, adorabila sportivă a transmis telespectatorilor emoție și profesionalism.

"Mi-a plăcut atât de mult. Lasă mobilitatea ta, mobilitatea este una excepțională, care vine practic din antrenament, dar și grația ta. Ai avut grație și sensibilitate. Asta m-a emoționat, jur că m-a emoționat. Totul părea ireal", a dezvăluit Ștefan Bănică.

În cadrul emisiunii, Maria Răducan a dezvăluit că are o pasiune și pentru cântatul la chitară, însă numărul cu care s-a prezentat a fost de dans acrobatic.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Citește și: Loredana, despre cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1: ”Generația născută în acest mileniu e incredibilă!”

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Ultimele știri