Antena Căutare

Un moldovean de 14 ani, versurile baladei" MIORIŢA" şi... HIP HOP! CRBL urcă şi el pe scenă şi recită "Scrisoarea a V-a". Rezultatul?!

Gabriel Matei are 14 ani şi a ieşit prima oară din satul lui, Bereşti Bistriţa din Bacău, pentru a veni la "Next Star. Şi bine a făcut!

Gabriel Matei are 14 ani şi a ieşit prima oară din satul lui, Bereşti Bistriţa din Bacău, pentru a veni la "Next Star. Şi bine a făcut!

"Am început să mă pregătesc de ceva timp pentru Next Star. O să cânt balada "Mioriţa" în această seară", spune emoţionat Gabi. Şi începe... Juriul rămâne uimit! Tânărul de 14 ani îmbrăcat în port popular cântă "Mioriţa" pe ritmuri de hip hop!

Dorian: "Mi-a plăcut şi nu prea. Nu am conectat cu povestea ta. Aş fi aşteptat nişte versuri făcute de tine, aşa că îţi dau steluţă roşie".

CRBL: "Îţi ofer lecţii gratuite. Tot respectul pentru tine, dar mai ai de învăţat multe lucruri. Nu ai dicţie, nu ai ritmică, ai mare grijă la ce spui acolo".

Gabriel nu reuşeşte să treacă în următoarea etapă, dar pleacă cu speranţa că va reveni la anul mult mai bine pregătit.

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurentul printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „GABRIEL”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cocktailuri, muzică disco şi dans = un moment de excepţie! Trupa "The Barman's" fac spectacol de zile mari la ... Zece puşti l-au dat pe spate pe CRBL! Trupa X Style Kids, show total pe scena "Next Star": "Vă invit să d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x