Antena Căutare

Cocktailuri, muzică disco şi dans = un moment de excepţie! Trupa "The Barman's" fac spectacol de zile mari la "Next Star"

“The Barman’s” sunt o trupă formată din două fete și un băiat care, în ritm de dans, pregătesc cocktailuri nonalcoolice pe care oferă celor patru jurați. Ce părere vor avea aceştia?

“The Barman’s” sunt o trupă formată din două fete și un băiat care, în ritm de dans, pregătesc cocktailuri nonalcoolice pe care oferă celor patru jurați. Ce părere vor avea aceştia?

"Facem treaba asta de puţin timp, jonglăm cu sticle, pahare şi shakere. Bineînţeles, am mai spart din ele, dar momentul din această seară vă va da pe spate".

Aşa să fie? Alina este uimită de talentul celor trei puşti, aşa că le dă steluţa verde, ca si Dorian: "A fost frumos, însă mi-ar fi plăcut să începeţi mai repede chestia cu paharele. Şi dansul a fost OK, dar scena cu paharele a fost uimitoare".

Pepe: "Aţi făcut câte puţin din fiecare şi nu aţi excelat la ceva anume, dar a dat bine pe TV. A fost un spectacol frumos. Mi-a plăcut. Vă dau verde".

CRBL se ridică de la masa juriului şi încearcă să mânuiască şi el asemenea barmanilor recipientele folosite de aceștia la prepararea băuturilor, dar nu este impresionat de spectacol şi le dă steluţa roşie din păcate.

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurentul printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „THE B”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

O păpuşă blondă cu ochi albaştri şi o voce de aur! Cosmina cântă "One and Only" dumnezeieşte: "Eşti natur... Un moldovean de 14 ani, versurile baladei" MIORIŢA" şi... HIP HOP! CRBL urcă şi el pe scenă şi recită "Sc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x